Bence döngüne göre normal bir kullanım değil ya ama genel anlamda herkeste böyleyse yapacak fazla bir şey yok gibi duruyor. Bende AOD Wi-Fi gibi şeyleri aktif kullanıyorum ve genelde şarja takmaya üşenip telefonun sıfıra düşmesini bekleyen bir tipim hala telefon uzun süre gidiyor.

Pil sağlığım %99 mu yani?
Hocam sanırım UI bazlı bir problem.

Yani bilemiyorum, bence değil. Bana yetmiyor gibi. Hele ki 6.1'den sonraki güncellemelerden sonra bu telefonun pil performansı kötüleşti. Bu telefon için daha yüksek bir ekran süresi almam lazım. Ama Wi-Fi, Bluetooth, QHD+ ve AOD kullanıyorum belki de ondandır.

Adımsayar QHD+ ekran AOD BT aktif aslında yoğun kullanıyoruz ama eskiden daha iyiydi bende öyle düşünüyorum.

Evet düşmüş bile sayılmaz çoğu cihaz 99 da gelir zaten. Sorun muhtemelen UI bazlı veya donanım bazlı da olabilir.

Donanım bazlı ise beklemeyemem telefonsuz keşke ayaküstü öğrenebilsem.

Müşteri hizmetleri uzaktan bunu anlayabilir mi?

Adımsayar QHD+ ekran AOD BT aktif aslında yoğun kullanıyoruz ama eskiden daha iyiydi bende öyle düşünüyorum.

BT adamakıllı yemeyecek bir protokol zaten. Telefonda bataryayı en çok yiyen şeyler ekran, çip, kamera ve mobil hat.

Donanım bazlı ise beklemeyemem telefonsuz keşke ayaküstü öğrenebilsem.

Müşteri hizmetleri uzaktan bunu anlayabilir mi?

Hiçbir fikrim yok bizim çalınan S20 FE'nin 1 yıl sonra bulunduktan sonra parmak izi sorunu vardı. Uygulamayla kontrol edip bulamamışlardı daha sonra cihazı servise çağırdılar ve serviste parmak izinin ekran altından çalındığını öğrenmiştik.

BT adamakıllı yemeyecek bir protokol zaten. Telefonda bataryayı en çok yiyen şeyler ekran, çip, kamera ve mobil hat.

Hiçbir fikrim yok bizim çalınan S20 FE'nin 1 yıl sonra bulunduktan sonra parmak izi sorunu vardı. Uygulamayla kontrol edip bulamamışlardı daha sonra cihazı servise çağırdılar ve serviste parmak izinin ekran altından çalındığını öğrenmiştik.

Medimarkttan aldım idarelik telefon veriyorlar mı? Bilgin var mı?

Dandik de olsa veriyorlardı bana zamanında J7 Pro vermişlerdi fakat çok eski dönemden bahsediyorum o zaman yine adı vardı o cihazın :D. Arkadaşıma da batarya değişimi için A16 vermişlerdi fakat şu an durum ne bilmiyorum.

Bahsettiğim Samsung özelinde bu arada mediamark hakkında bilgim yok. Biz A16'yı Şişli Mecidiyeköy'de ki kendi servisinden almıştık.

Dandik de olsa veriyorlardı bana zamanında J7 Pro vermişlerdi fakat çok eski dönemden bahsediyorum o zaman yine adı vardı o cihazın :D. Arkadaşıma da batarya değişimi için A16 vermişlerdi fakat şu an durum ne bilmiyorum.

Bahsettiğim Samsung özelinde bu arada mediamark hakkında bilgim yok. Biz A16'yı Şişli mecidiyeköy'de ki kendi servisinden almıştık.

Aradım duruma göre veriyorlarmış.

QHD yerine FHD'ye alın. Samsung telefona QHD özelliği koysada optimize etmemiş.

MediaMarkt'tan alsanda Samsung servisine gidiyorsun. Orada ellerinde kalan cihazı verebilirler.

QHD yerine FHD'ye alın. Samsung telefona QHD özelliği koysada optimize etmemiş.

MediaMarkt'tan alsanda Samsung servisine gidiyorsun. Orada ellerinde kalan cihazı verebilirler.

Anlamadım. Medimarkt bayisine gitmek mantıklı değil mi? Samsung bayisinede teslim edebilir miyim?