Samsung S24 Plus'tan hangi iPhone'a geçilir?

PasPas

Becerikli
Arkadaşlar üstüne para eklemeden geçmek istiyorum. Eklersem de en fazla 2.000 TL eklemek istiyorum. Aklımda 15 Pro var yurt dışı. Benim için 8 ay falan sorun değil. 4 ay internet ile kullanırım. Sizce ne yapmalıyım?

Yurt dışı almanızı önermem. Tek kamera sorun değilse 16e, yoksa 16 öneririm.
Eğer ikisini de beğenmiyorsanız belki o zaman yurt dışı düşünebilinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı almanızı önermem. Tek kamera sorun değilse 16e, yoksa 16 öneririm.
Eğer ikisini de beğenmiyorsanız belki o zaman yurt dışı düşünebilinir.
16e'yi beğeniyorum fakat para eklemeden takas ile alırlar mı bilemedim.

Eskiyi al yeniyi götür kampanyaları var. Onlara bakın.
Telefonculara gidin. 16e ilanlarına yazın.
Ki neden satıp IPhone'a geçmeyi düşünüyorsunuz?
Ben uzun zamandır Apple ürünlerine merak sardım. iPad alındı geçen bana, arayüzü kat kat daha güzel geldi gözüme.

Ben uzun zamandır Apple ürünlerine merak sardım. iPad alındı geçen bana, arayüzü kat kat daha güzel geldi gözüme.

Yani bir sorunu vs. yoksa geçmeye değmez. Elinizdeki cihaz 6 yıl boyunca güncelleme alacak. Amiral gemisi bir cihaz. Geçmeye değecek bir şey göremiyorum.

14 Pro bulunabilir mi sizce TR cihazı?

Yani bir sorunu vs. yoksa geçmeye değmez. Elinizdeki cihaz 6 yıl boyunca güncelleme alacak. Amiral gemisi bir cihaz. Geçmeye değecek bir şey göremiyorum.
Yani 14 Pro denedim o bile daha güzel gözüktü gözüme.

14 Pro bulunabilir mi sizce TR cihazı?

TR 14 Pro bulamazsın. Malum Apple 2. senesinden üretimi durdurduğu için 0 ve 2. el piyasası çok pahalı oluyor.

Yani 14 Pro denedim o bile daha güzel gözüktü gözüme.

Pro istiyorsan biraz da bütçe lazım. Zamanının en üst telefonları ile kapışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…