shiedae3 61

Üstün
Önümüzdeki 1-2 yıl içinde elime bütçe geçerse telefonumu satıp Fold 7 veya sonraki nesil bir katlanabilir telefona geçmek istiyorum.

Elimde Tab S9 da var; eğer böyle bir geçiş yaparsam onu da satarım.
Sizce mantıklı mı? 512 GB veya 1 TB model almayı düşünüyorum.

Daha iyi kamera ve iki cihazın işlevini tek cihazda görmüş oluyorum, düşününce.

Mantıksız bence. S24 Plus hala güçlü ve ekran süresi olarak iyi bir cihaz. Tıkanmaya başladımı debloat yapılıp 1 sene daha götürür. Ek olarak katlanabilir cihazlar hala tablet işlevini yerine getirmek için iyi değil benim gözümde.

Önümüzdeki 1-2 yıl içinde elime bütçe geçerse telefonumu satıp Fold 7 veya sonraki nesil bir katlanabilir telefona geçmek istiyorum.

Tab S9'u çok kullanmıyorsanız Fold'a geçmek mantıklı olabilir. Ama 8 inçlik Fold ekranı, 11 inç Tab S9'un yerini tam tutmaz; pil tarafında da S24+ daha avantajlı hale geliyor. Tableti aktif kullanıyorsanız sırf kamera için iki cihazı satmazdım.

Mantıksız bence. S24 Plus hala güçlü ve ekran süresi olarak iyi bir cihaz. Tıkanmaya başladımı debloat yapılıp 1 sene daha götürür. Ek olarak katlanabilir cihazlar hala tablet işlevini yerine getirmek için iyi değil benim gözümde.

Konu güç değil hocam tek cihazda işlev birleştirmek ayrıca 8 Elite serisine geçiş yapmak büyük bir artı olur bence.

Tab S9'u çok kullanmıyorsanız Fold'a geçmek mantıklı olabilir. Ama 8 inçlik fold ekranı, 11 inç Tab S9'un yerini tam tutmaz; pil tarafında da S24+ daha avantajlı hale geliyor. Tableti aktif kullanıyorsanız sırf kamera için iki cihazı satmazdım.

Tableti aktif kullanıyorum ama artık DeX'le monitöre bağlayıp kullanıyorum.

O ekrana bakmayacağım artık evde. Dışarıda ise taşıması kolay olacak ve 8 inç bana yetebilir. Yalnızca pil konusu düşündürüyor.

Konu güç değil hocam tek cihazda işlev birleştirmek ayrıca 8 Elite serisine geçiş yapmak büyük bir artı olur bence.

Tableti aktif kullanıyorum ama artık DeX'le monitöre bağlayıp kullanıyorum.

O ekrana bakmayacağım artık evde. Dışarıda ise taşıması kolay olacak ve 8 inç bana yetebilir. Yalnızca pil konusu düşündürüyor.

O zaman fold daha mantıklı duruyor hocam, tableti çoğunlukla DeX için kullanıyorsanız tek cihazla hem telefon hem masaüstü ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

O zaman fold daha mantıklı duruyor hocam, tableti çoğunlukla DeX için kullanıyorsanız tek cihazla hem telefon hem masaüstü ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Bir de dışarıda tablette SIM olmayınca devamlı hotspotla uğraşıyorum telefonumunda şarjı bitiyor yani böyle daha iyi olur gibi ama kaç TL üstüne ödeyeceğim bilmiyorum.

Bir de dışarıda tablette SIM olmayınca devamlı hotspotla uğraşıyorum telefonumunda şarjı bitiyor yani böyle daha iyi olur gibi ama kaç TL üstüne ödeyeceğim bilmiyorum.

Bu kullanımda fold mantıklı görünüyor hocam, ancak geçmeden önce S24+ ve Tab S9'u satıp ödeyeceğiniz farkı hesaplayın.

Mantıksız.