Makaleler
6
20250925_135758.webp

20250925_135652.webp

Ben bu One UI 7 ve 8 güncelemelrini beğenmedim tasarımlar cok oyuncak olmus gibi geldi bana tablete One UI 7 geldi One UI 6 kullanıyorum hala.

One UI 8 ile beraber Exynos'da dahil olmak üzere bütün Samsung cihazların bootloader'i kilitli olarak gelecek. Herhangi bir Exploit bulunmadığı sürece telefonunuza Root atamayacak, Custom ROM kuramayacaksınız. Sadece imzalı orijinal yazılımı boot edecek cihaz. Telefonunuzla uğraşan biriyseniz buna dikkat edin.

One UI 8 ile beraber Exynos'da dahil olmak üzere bütün Samsung cihazların Bootloader'i kilitli olarak gelecek. Herhangi bir exploit bulunmadığı sürece telefonunuza root atamayacak, Custom ROM kuramayacaksınız. Sadece imzalı orijinal yazılımı boot edecek cihaz. Telefonunuzla uğraşan biriyseniz buna dikkat edin.

Çözümünü olur inşallah bir şekilde.

One UI 8 ile beraber Exynos'da dahil olmak üzere bütün Samsung cihazların Bootloader'i kilitli olarak gelecek. Herhangi bir exploit bulunmadığı sürece telefonunuza root atamayacak, Custom ROM kuramayacaksınız. Sadece imzalı orijinal yazılımı boot edecek cihaz. Telefonunuzla uğraşan biriyseniz buna dikkat edin.

Ab... Bitirdi her şeyi. Xiaomi'de vs HyperOS 3 ile kaldırılması düşünülüyormus.

Zaten kilitli sadece bootloader ı açamayacağız sanırım.

Zaten kilitli sadece bootloader ı açamayacağız sanırım.
Eskiden Qualcomm'lu cihazlarda açılamıyordu ama Exynos'lu cihazlarda doğrudan açıktı. Açık olmasa bile resmi olarak açmak için yöntem sunuluyordu. One UI 8 ile dağıtılan bootloader'da bu tamamen engelleniyor. Qualcomm'lu cihazlar gibi olacak telefon.