S24 Ultra'nun boyutundan sıkıldığı için küçük telefon isteyebilir. O yüzden Phone 3 tercihi onun. Ama boyutu iyi diyorsa alsın.
Evet. Daha ufak bir sey istenirse X200 FE'ye yonelebilir. Fakat kamerada Phone (3) daha iyi. Gerci ben yine de S24 Ultra varken farkli telefon almazdim. Elimdekini yaptirir kullanirdim. Tabii burada yine boyut mevzusu devreye giriyor. O yuzden X200 FE'yi ek olarak onerebiliriz.

S24 Ultrayı yaptirmakla ugrasmak istemiyorum acıkcası. Farklı telefona gecebilirim. Nothing tasarımını sevmedim.

Kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim bir telefon olsun yeterli, bütçe yok. Sorun yaşamak istemiyorum.
Buyuk telefon sevmedigin icin kompakt cihazlara yonelelim. Bu attiklarim uzun omurlu cihazlar. Sorun yasamak istemiyorum diyorsan iPhone'da sorunlar Android'e kiyasla daha nadir goruluyor.

İyi. Fiyat dert degilse alinmamasi icin sebep gormuyorum. Fakat iPhone'larinda batarya omurleri cabuk eskiyor Android'lere kiyasla. Fakat bu dedigim +2 yil ve uzeri kullanim icin gecerli. Yani 17 Pro'yu iPhone 20 cikana kadar sorun yasamadan kullanirsin diye tahmin ediyorum.

İyi. Fiyat dert degilse alinmamasi icin sebep gormuyorum. Fakat iPhone'larinda batarya omurleri cabuk eskiyor Android'lere kiyasla. Fakat bu dedigim +2 yil ve uzeri kullanim icin gecerli. Yani 17 Pro'yu iPhone 20 cikana kadar sorun yasamadan kullanirsin diye tahmin ediyorum.

Degisim yapiliyorsa sorun yok. iPhone alacağım büyük ihtimal.

Hayirli olsun simdiden. iPhone 17 serisi guzel bir tercih.

Yaz ayinda alacagim. Aslinda Android kullanmak isterdim fakat garip sorunlar yaşıyorum, sorunsuz bir telefon istedigimden geciyorum. İlk defa iOS kullanmış olacağım. Zoom performansının kötü olması dısında sorun yok benim için.