Detaylar
Kim cevapladı?Asily 19
Üstün
Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Küçük ekran seviyor musunuz?Arkadaşlar bunlardan hangisi hem daha cazip hem daha iyi olur? S25 FE ve S24+ arasındaki bu fiyat farkı değer mi?
Kamera kalitesi ve oyun performansı çok önemli değil.
Eğer küçük ekran sevmiyorsanız S24'ü eleyin, ve şarj hızı, parmak izinin daha hızlı çalışması yada daha premium olması önemliyae S24+ bakın. Güncellik önemliyse S25FE bakın.
Ortalama boyut olduğu sürece çok takılmam ama büyük telefona daha çok alışığım.Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Küçük ekran seviyor musunuz?
Stormweaver
Uzman
S25 FE Neredeyse aynı telefon s24 biraz daha iyi şahsen ben küçük ekran sevdiğim için s24 aldım.
Asily 19
Üstün
O zaman S24+ ile S25FE arasında bir seçim yapmak en iyisi olucaktır. Cihazın güncel olması sizin için önemli mi? Yoksa o kadar da sıkıntı değil mi? Eğer güncellik önemli değilse S24+ daha iyi bir seçim olabilir.Ortalama boyut olduğu sürece çok takılmam ama büyük telefona daha çok alışığım.
Bence güncellik önemli fakat S24+ içerdiği özellikler 10 bin lira farka değer mi onu çok bilemedim.O zaman S24+ ile S25FE arasında bir seçim yapmak en iyisi olucaktır. Cihazın güncel olması sizin için önemli mi? Yoksa o kadar da sıkıntı değil mi? Eğer güncellik önemli değilse S24+ daha iyi bir seçim olabilir.
Asily 19
Üstün
O kadar bütçe arttırmaya gerek yok. S25FE o zaman en iyi seçenek.Bence güncellik önemli fakat S24+ içerdiği özellikler 10 bin lira farka değer mi onu çok bilemedim.
@ardasela, S24+ aradaki fiyat farkına değmez tabii. S25 FE alın.
Aklıma da o yattı, teşekkür ederim.
O kadar bütçe arttırmaya gerek yok. S25FE o zaman en iyi seçenek.
Sağ olun, evet sanırım fiyat arttırmaya gerek yok.