skyfall

Uzman
Merhaba, bu hafta nasipse Samsung Galaxy S25 FE alacağım. Adaptör almam gerek. Orijinal Samsung 45W adaptör 2.000 lira olduğu için mecburen 3. parti bir adaptör kullanmam gerek. 2 tane adaptör buldum, sizce hangileri alınır veya sizin önerileriniz var mı?

Merhaba, bu hafta nasipse Samsung Galaxy S25 FE alacağım. Adaptör almam gerek. Orijinal Samsung 45W adaptör 2.000 lira olduğu için mecburen 3. parti bir adaptör kullanmam gerek. 2 tane adaptör buldum, sizce hangileri alınır veya sizin önerileriniz var mı?

Attıklarınız gayet güzel adaptörler hocam. Belki Anker gibi bir markayada bakabilirsiniz, genel olarak Baseus'dan daha iyi kalite olarak.

Arkadaşlar az önce babam aradı. S25 FE'den caydırdı S24 Ultra alalım ay sonunu bekle dedi bu adaptörler S24 Ultra ile uyumlular değil mi?

45W ile 25W arasında kayda değer fark olmuyor Samsung'lar için. Boşuna ek harcama yapmış olacaksınız.

Hiç güven vermedi.

Zaten Samsung'un kendi adaptörü alınmaz. Bunda maaleseflik bir durum yok. Diğerli de daha kaliteli olmasa bile en az orijinal adaptörü kadar kalitelidir.

Kusura bakma ama ben orjinal aldım ve yaklaşık 2 yıldır bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Anlamadığım Samsungun kendi adaptörü alınmaz dediniz bunun nedenini cidden merak ettim.