Aciliyet var mı bu konuda? Eğer telefon aciliyetin yok ise, 25FE'yi bekleyip içine sinen modeli alman daha mantıklı. Daha güncel bir model olacak sonuçta. Ama aciliyet var ise, S24 FE işini görür. Lakin arkadaşların dediği gibi daha Basic bir modelde, gündelik kullanıcı için çok yeterli bana kalırsa.

Aciliyet yok aslında ama 25FE çıkana kadar kur oynaması vs derken fiyatlar fazla uçar mı diye tedirginim. S24 FE bile benim kullanımım için fazlayken bekleyip gereksiz para harcamak da istemiyorum.

Aciliyet yok aslında ama 25FE çıkana kadar kur oynaması vs derken fiyatlar fazla uçar mı diye tedirginim. S24 FE bile benim kullanımım için fazlayken bekleyip gereksiz para harcamak da istemiyorum.

S24 FE ve 25FE arasında da muhtemelen uçurum gibi bir fark olmayacak donanım babında. Arada fiyat farkı olacaktır, 25FE biraz daha pahalı olur. Genelde Samsung modellerde fiyatlar aşırı dengesiz olmuyor. Hatta düşüyor bile denilebilir. Ama 24FE'nin bile size fazla gelme ihtimali var. Hiç fiziksel mağazada denediniz mi Samsung modelleri? Bence denemelisiniz, ondan sonra daha netleşir çünkü. Vatan, Teknosa gibi yerlerde.

Al kardeş S24 Fe yi bak ben bile ısınma sorunu sorunun olan S21 Fe kullanıyorum gayette güzel sorunu saymazsak

S25 FE için Mediatek işlemci ve biraz daha hafif geliştirmeler konuşuluyor fakat bunlar sizin kullanımınızı düşünürsek aşırı da fark ettirmeyecek geliştirmeler. Ortalama bir işlemci bile işinizi görürken S24 FE'de bulunan yonga setinin hayli hayli size yeteceğini düşünüyorum.

Bence alınır. S25 FE yıl sonuna doğru çıkacak deniliyor ama tüm Samsung modelleri çıktığında pahalı bir fiyattan çıkar. 2 ay da bekleme süresi desenin S25 FE'yi adam akıllı bir fiyattan alabilmek için yaklaşık 5-6 ay kadar beklemeniz gerekecek. Sizce değer mi?

S25 FE için MediaTek işlemci ve biraz daha hafif geliştirmeler konuşuluyor fakat bunlar sizin kullanımınızı düşünürsek aşırı da fark ettirmeyecek geliştirmeler. Ortalama bir işlemci bile işinizi görürken S24 FE'de bulunan yonga setinin hayli hayli size yeteceğini düşünüyorum.

Bence alınır. S25 FE yıl sonuna doğru çıkacak deniliyor ama tüm Samsung modelleri çıktığında pahalı bir fiyattan çıkar. 2 ay da bekleme süresi desenin S25 FE'yi adamakıllı bir fiyattan alabilmek için yaklaşık 5-6 ay kadar beklemeniz gerekecek. Sizce değer mi?

Dediğiniz gibi çok bir geliştirme olmayacaksa S24 FE alacağım teşekkürler.

Şu an S24 FE almayı düşünüyorum. Telefonu yoğun kullanan biri değilim, üniversite bölüm wp gruplarına bakarım ve arada Instagram'da Reels kaydırırım o da Max 1 saat falan günde. Oyun oynayacağımı hiç sanmıyorum oynarsamda basit oyunlar olur. Bu şartlarda S25 FE'yi mi beklemeliyim yoksa S24 FE mi almalıyım.
S25FE belki çıkmayabilir de. Alın gitsin. Şuanki telefonunuz nedir?