S25e kurdum bende sanki 7'ye göre animasyonlar yavaşlamış kurduktan sonra da wipe cache partiton işlemini yaptım daha stabil olur belki diye.

Önbelleği Recovery'den silmektense baştan kurmak bence her büyük güncellemeden sonra daha sağlıklı. Ki Samsung bunu düşünmüş olacak ki good Guardians'a App booster uygulamasını eklemiş, aynı amaca hizmet ediyor.

SD888 uzun gider ama güncel olmasını istiyorsan UI 8'e güncelleme bence. Android 17 18 de kurarsın.

Dediğim gibi planım işe yararsa planımı uygulayacağım diğer türlü güncellemem büyük ihtimal. Ki bence buna da bir yama bulurlar bir şekilde ROM kurarız diye düşünüyorum.

Bugün XDA'da benim cihaz için UI8 beta konusunu görünce bir güzel düşündüm. Romlamaktan vazgeçtim betayı cihazıma kurdum. Tek cümle ile One UI 7 ile bire bir aynı.

Adaptif saati beğenmedim, yeni kulaklık menüsünü beğendim, tahmine dayalı geri animasyonları da güzel. Ama sanki beta değilmişde stabil sürümmüş gibi cihaz aynen devam ediyor.

Son düzenleme:
Hissediliyor.

Ben beğendim, 7 ile animasyonlar ve akıcılık artmıştı, yine de ufak tefek küçük animasyon eksiklikleri vardı. Şimdi iyice azalmış hatta fark etmedim şu ana kadar. Telefon akıyor ve sanki pil ve ısınma bir tık azalmış gibi hissettim. Kısacası ben beğendim. Cihaz S24.

Hatta şunu söyleyeyim, tüm S24'lerde kamerayı açınca videoda ilk lens geçişinde 1 kare kaybı oluyordu ama uygulamayı açınca sadece ilk geçişte yapıyordu. Şu an o da yok. Tamamen pürüzsüzlüğe oynamışlar.

Arkadaşlar S25 Plus kullanıcısıyım. One UI 7 Ağustos sürüm kurulu. 8 güncellemesi geldi lakin kararsız kaldım. 7 daha iyi diyende var 7 daha kötü diyende var. 1 aydır 7 de kullanıyorum ama oturmamış bir güncelleme olduğu çok belli oluyor. Sizce ne yapmalıyım. Pil sürelerim Full mobil veri ile 7 saatleri falan görüyorum. 8'e geçtiğimde bu sürelerde sıkıntı yaşar mıyım?

Arkadaşlar S25 Plus kullanıcısıyım. One UI 7 Ağustos sürüm kurulu. 8 güncellemesi geldi lakin kararsız kaldım. 7 daha iyi diyende var 7 daha kötü diyende var. 1 aydır 7 de kullanıyorum ama oturmamış bir güncelleme olduğu çok belli oluyor. Sizce ne yapmalıyım. Pil sürelerim Full mobil veri ile 7 saatleri falan görüyorum. 8'e geçtiğimde bu sürelerde sıkıntı yaşar mıyım?
8'e geçebilirsiniz. Şahsen beğendim, hala ufak tefek hatalar var ama bir önceki sürüme göre daha az.
Ayrıca One UI 7'ye kıyasla daha stabil diyebilirim.

Benim pil sürem pek değişmedi. Artıp-azaldığını kesşn söylemem.