S26 Edge'in rafa kaldırılması ve S26+'ın geri dönmesiyle Samsung, normalde ocak-şubat ayında tanıttığı S26 serisini mart-nisan aylarına doğru erteleyebilir.
Daha hızlı şarj ultraya geliyor. 60W olacak.
Samsung 2000'lere dayanan döngü dayanıklığı sağladığı için her ne kadar silikonlar daha iyi olsa da, 800 1000 döngülü bataryalar istemeyebilir. Yapmazda.
Daha büyük pil S26 da var şu an. S26+ için daha sızıntılar düşmedi.
Rakipleri uçsada Samsung Android'in IPhone'u oldu.
Hocam neden boykot? Donanımda geliştirme yapmamaları ise sonuna kadar sizi destekliyorum. Çinlilerde donanımda iyi olsa da hiç güven vermiyorlar şu an. Kullanmak lazım.
Hocam neden boykot? Donanımda geliştirme yapmamaları ise sonuna kadar sizi destekliyorum. Çinlilerde donanımda iyi olsa da hiç güven vermiyorlar şu an. Kullanmak lazım.
Şarj hızını yükseltseler yeterli, rakipleri 3-4 sene öncesinde 120W getirdi. iPhone'u anlıyorum Android değil ama Samsung Android ve Android'lerin başı olarak görülürken yapması bu kadar kolay olan bir şeyi yapmamaları kötü bir durum.
Sizin görebildiğinizi yönetim kurulu başkanı görmüyor değil. Ekran ve sensör siparişi veren diğer markaların Samsung’a satın alımlar ile ilgili yapmış olduğu dayatmalar olduğu gibi Apple’a ekran yetiştirmekten kendi cihazlarına olan üretimi küçültüyorlar.
Zaten Samsung’un telefon satışından elde etmiş olduğu gelir diğer markalara ekran ve sensör satmaktan elde etmiş olduğu gelirin çeyreği bile değil. Samsung’un son amiral gemisi olan S25 Ultra sadece 8 milyon adet sattı. Bu satışın içerisinde Android tarafında cihaz çıktıktan sadece 1-2 ay sonra fiyatların oldukça düşmesi ile elde edilen karın azalması da var.
Samsung telefon satışından para kazanmıyor. Amiral gemisi telefonlarını en üst düzey kalitede sunabilmesi için de kendisinden ürün alan firmalar dayatmalar ile izin vermiyor.
Aslında Samsung şu anda büyük markalara devasa kar oranları ile tedarikçi olmaktan ve en fazla “biz de yapabiliyoruz” diyeceği kıvamda 6-8 milyon satışlı telefon üretmekten fazlasıyla memnun.