Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Düz modeli almak istiyorum. Şimdi alsam mı, yoksa bekleyeyim mi? Sence fiyatı daha düşer mi?
Ya ben güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. İleride daha düşer mi illaki düşer de ne zaman düşer bilemiyorum. Ön siparişe özel gayet iyi kampanya bence, düşüncen varsa alınabilir hocam.Düz modeli almak istiyorum. Şimdi alsam mı, yoksa bekleyeyim mi? Sence fiyatı daha düşer mi?
- Makaleler
- 2
Ya ben güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. İleride daha düşer mi illaki düşer de ne zaman düşer bilemiyorum. Ön siparişe özel gayet iyi kampanya bence, düşüncen varsa alınabilir hocam.
Ben de aynı fikirdeyim, fiyat gerçekten çok iyi. Şu an düz modelin siyahını alma isteğim bayağı arttı.
- Makaleler
- 6
Düz modeli almak istiyorum. Şimdi alsam mı, yoksa bekleyeyim mi? Sence fiyatı daha düşer mi?
Bekleyin.
Erken alım için çok güzel fırsat. Aylar sonra alırım derseniz düşme ihtimali var ancak ne kadar düşer bilemeyiz orasını. Karar sizin hocamBen de aynı fikirdeyim, fiyat gerçekten çok iyi. Şu an düz modelin siyahını alma isteğim baya arttı.
- Makaleler
- 2
Sence ilerleyen zamanlarda fiyatı daha da düşer mi?
- Makaleler
- 6
Sence ilerleyen zamanlarda fiyatı daha da düşer mi?
Çok geçmeden düşer. Ultra'nın gizlilik ekranı vs olayından düşüşü daha geç olabilir ancak S26/S26+'ın çip dışında önceki seriden farkı yok.
- Makaleler
- 2
1 ay sonra fiyatı düşer mi, yoksa daha da düşer mi?Çok geçmeden düşer. Ultra'nın gizlilik ekranı vs olayından düşüşü daha geç olabilir ancak S26/S26+'ın çip dışında önceki seriden farkı yok.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-