Makaleler
30
Yer
Montpellier
Yanlış okumadınız, S22'den beri devam eden 50 MP GNX ailesi Ice Universe'e göre neslini iki sene daha (S25 - S26) devam ettirecek. Önce Apple'ın değişiklik yapmasını falan bekliyorlar herhalde. Ya da yazılımlarına çok güveniyorlar. Her türlü komik bir durum. Diğer firmalarda da Xiaomi 14'te gördüğümüz gibi base modellerde 1/1.3" sensörlere -bu S24 Ultra'nın sensörüyle rakip demektir- geçilirse daha da komik olacak.

Ben bunu sorun olarak görmüyorum. Sık sık sensör değiştirmek çok iyi bir şey değil telefonda. Yazılımsal olarak yaptığınız bütün iyileştirmeleri kaybediyorsunuz. Google Pixel'de yaşadı bunu.
Bunu biraz daha acar misin hocam? Hangi modellerde yasandi?

Bunu biraz daha acar misin hocam? Hangi modellerde yasandi?
Sanırsam Pixel 8'de idi. Google'da uzun süre aynı sensörü kullanmış sonrasında da değiştirmişti. Yazılımsal olarak onu öne çıkaran doğallık, detay çıkarma gibi bazı kısımlarda eski model kadar iyi değildi.

Yanlış okumadınız, S22'den beri devam eden 50 MP GNX ailesi Ice Universe'e göre neslini iki sene daha (S25 - S26) devam ettirecek. Önce Apple'ın değişiklik yapmasını falan bekliyorlar herhalde. Ya da yazılımlarına çok güveniyorlar. Her türlü komik bir durum. Diğer firmalarda da Xiaomi 14'te gördüğümüz gibi base modellerde 1/1.3" sensörlere -bu S24 Ultra'nın sensörüyle rakip demektir- geçilirse daha da komik olacak.

Şöyle bir fotoğrafı S5 bile çekmez ve çekemez. Profilinde biraz gezindim. Ve Apple dışında neredeyse ürün bile göremedim. Kim ve ne olduğu ortada. Engeli basıp çıktım. Size de tavsiyem bu tarz insanların sızıntılarını ve yorumlarını dikkate almazsanız sevinirim.

Tüm fotoğraflara efekt basıp yaymış herhalde.

1727198017414.webp

Techwiser adlı elemanı tanımıyorum arkadaşlar. O görselde hata olduğu ortada, sızıntı alıntıda olduğu icin fotoğraf da gozukuyor. Siz sızıntıya bakın geçin.

Size de tavsiyem bu tarz insanların sızıntılarını ve yorumlarını dikkate almazsanız sevinirim.
Ice Universe'ün neredeyse hiçbir sızıntısı yanlış çıkmadı. Hesapları karıştırıyorsunuz.