Samsung S4 vs S4 mini

Bütçe
1000 TL

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Hangisi daha iyi olur? İkisi de fiyatı yakın 2.elde. Ben S4 daha iyi olur diye düşünüyorum.

1000 liraya Note 4 bile bulabilirsin.

S4 Mini'nin S4'e kıyasla daha fazla sorunu var diye biliyorum. İkisi arasından S4 ama bu bütçeye daha iyi eski model telefonlar bulabilirsin.

İfadeler: 144
Son düzenleyen: Moderatör:
Her halükarda S4'ten uzun ömürlü olacaktır. S3 ve S4 serileri bir anda kullanılamaz hale gelen cihazlar. Zamanında 2 tane S3 elimde kaldı anakart arızasından.
En azından S4'e rom vb. atılır bir şekilde kullanılır. iPhone 5, iOS 10.3.3 aldı; iPhone 6 iOS 12 aldı. Bu işletim sistemlerine uygulama desteği kesildi. Hadi tamam 6s olsa neyse diyecem. Ama iPhone 6'nin tarihi geçti.

Bütçeyi bir tık daha arttırın iPhone 6S falan alın daha iyi olur. Sorunuzun cevabına gelecek olursak S4'ün ekranı, işlemcisi, bataryası ve kamerası bir tık daha iyi S4 Mini'ye göre.

Varsa iPhone 5 veya 6 çok daha iyi olur.

iPhone 5 ve iPhone 6 bu saatten sonra ev de hazır varsa yedek telefon olur anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…