Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000 TL
Koneko Toujou
Üstün
Hangisi daha iyi olur? İkisi de fiyatı yakın 2.elde. Ben S4 daha iyi olur diye düşünüyorum.
Elimde hala yaşayan bir S4 var ama kullanılmaz 1000 TL'ye başka bir alternatif bulmak daha mantıklı.
Aralarında S4 amabiraz bakınca 1200 TL'ye iPhone 6S bile buldum. Sahibindende biraz gezinin bence.
İkisi arasından S4 daha iyi olur.
İkisi de JB hariç bir şeye yaramaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından S4 daha iyi olur.
İkisi de JB hariç bir şeye yaramaz.
Her halükarda S4'ten uzun ömürlü olacaktır. S3 ve S4 serileri bir anda kullanılamaz hale gelen cihazlar. Zamanında 2 tane S3 elimde kaldı anakart arızasından.
En azından S4'e rom vb. atılır bir şekilde kullanılır. iPhone 5, iOS 10.3.3 aldı; iPhone 6 iOS 12 aldı. Bu işletim sistemlerine uygulama desteği kesildi. Hadi tamam 6s olsa neyse diyecem. Ama iPhone 6'nin tarihi geçti.Her halükarda S4'ten uzun ömürlü olacaktır. S3 ve S4 serileri bir anda kullanılamaz hale gelen cihazlar. Zamanında 2 tane S3 elimde kaldı anakart arızasından.
- Makaleler
- 43
Bütçeyi bir tık daha arttırın iPhone 6S falan alın daha iyi olur. Sorunuzun cevabına gelecek olursak S4'ün ekranı, işlemcisi, bataryası ve kamerası bir tık daha iyi S4 Mini'ye göre.
iPhone 5 ve iPhone 6 bu saatten sonra ev de hazır varsa yedek telefon olur anca.
iPhone 5 ve iPhone 6 bu saatten sonra ev de hazır varsa yedek telefon olur anca.