Sari siteye baktim butceme uygun S7 telefonlar var. Samsung S7 alacağım, almak mantikli mi? Nasıl bir telefon? Baska telefon tavsiyesi vermeyin cunku Samsung S7 alacağım butceme uygun.

12 gün sonra telefon 10 yaşına girecek. Evde bi tane S7 Edge var kasmasından Google'da arama zor yapıyorum.

Bütceyi yükseltip daha iyi telefon bulunur mu?

Arkadaşlar yine kararimi degistirdim. Bütceyi artirmak lazım birkaç gun sonra tekrar konu acarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütceyi yükseltip daha iyi telefon bulunur mu?

Eğer alacaksanız bence Galaxy S9'dan aşağısını almayın derim. S4 S6 S7 S9 ve şu an da S10 kullanıyorum. Galaxy S7 güzel telefondu ancak Google Play tarafında çoğu uygulama Android 9 ve üstü istiyor bu cihazlar arasından da donanımı ve yapısı gereği daha idare ettirecek telefon Galaxy S9 olur. (Type-C ve Google Play adına direkt tercih)
Galaxy S9 Android 10 sürümüne ve 4 GB RAM 64 GB ROM olarak ülkede bulunuyor.

Evde bir tane S7 Edge var, kasmasından Google'da arama zor yapıyorum.

ADB Appcontrol indirip geliştirici seçeneklerinden şişirenleri kaldırın cihaz kendine gelir. (Hala S10'da bile yapıyorum)

S10 fiyatları kaç civarı? Ben bir hafta 10 gün daha calisayim arkadasımın yanında belki S10 fiyatına çıkarım bir hafta 10 gün sonra.

Sari siteye baktim butceme uygun S7 telefonlar var. Samsung S7 alacağım, almak mantikli mi? Nasıl bir telefon? Baska telefon tavsiyesi vermeyin cunku Samsung S7 alacağım butceme uygun.
Port/Custom ROM atarak hâlâ kullanılabilir.

S10 fiyatları kaç civarı? Ben bir hafta 10 gün daha calisayim arkadasımın yanında belki S10 fiyatına çıkarım bir hafta 10 gün sonra.
5-6 civarı diyebiliriz.