xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Telefon ortalık malı oldu iyice, DuhanOS kurdum da çok ağır geldi açıkçası o yüzden pek sarmadı. Şu an da AlexisROM deneyeceğim. Stok yazılımı modifiye etme kısmı beni çok bayıyor ama gözle görülür sağlam fark yaşayacak isem onu da yapabilirim. Root vs. sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon ortalık malı oldu iyice, DuhanOS kurdum da çok ağır geldi açıkçası o yüzden pek sarmadı. Şu an da AlexisROM deneyeceğim. Stok yazılımı modifiye etme kısmı beni çok bayıyor ama gözle görülür sağlam fark yaşayacak isem onu da yapabilirim. Root vs. sorun değil.
crDroid kesinlikle.

Ben 2025 Haziran aynıda sattım ekranında sorun var diye, One UI yüklüydü. Neden ROM atıyorsunuz? Bayağı hızlıydı cihaz.

Hocam elimde 2 tane var, ikisine de stok ROM kurup Magisk ile rootlayıp modül yüklediğim zaman birisi yağ gibi kayıyor, diğeri ise asla kaymıyor aksine gereksiz takılmalar yapıyor. Logcat ile baktığım zaman telefonun kendi arayüzü bile hata çıkartıyordu. 2 gün önce duhan kurdum ikisine de, 2 gün kullandım fakat fazla ağır bir ROM ve hiç keyifli değildi. Dün geceden beri noble ve alexis denedim, TWRP ile flashlıyorum sözde kurulum tamamlanıyor ama depolamaya yazmıyor bootloopa giriyor, şimdi de son olarak Floyd deniyorum, önceden kullanmıştım tekrar kullanırım modüller ile herhalde.

Hocam One UI tercihimdir.

Dün biraz baktım ama düzgün bir link bulamadım.