Ne gelen var ne giden. Daha kaç gün bekleyeceğiz Samsung bey? Hadi ben 2-3 güne aldım, daha alt seriler? S22 kullanan kişiler?
Artık bazı şeylerin oturması lazım. Mesela yeni güncellemeyi atıyorum son 2 seriye bari yeni telefon tanıttığın gün dağıt.

Bugün dünkü Kore harici herhangi bir ülkeye güncelleme yayınlanmadı onun yerine A55 için beta açtılar. Anlamıyorum bende.

X'e baktığımda çok tepki vardı. Samsung alt, üst, orta segment ve 1 tane de katlanır telefon üretse, sanki çok daha verimli güncelleme takvimi yaşardık. Çok fazla model var, bu da sanki etkiliyor.

X'e baktığımda çok tepki vardı. Samsung alt, üst, orta segment ve 1 tane de katlanır telefon üretse, sanki çok daha verimli güncelleme takvimi yaşardık. Çok fazla model var, bu da sanki etkiliyor.
İyi de S24'e de gelmiyor ki. Atıyorum A55'e gelmemesi çok model olmasının sonucu olabilir de geçen sene çıkardığın en tepe modelin olamaz, olmamalı.

İyi de S24'e de gelmiyor ki. Atıyorum A55'e gelmemesi çok model olmasının sonucu olabilir de geçen sene çıkardığın en tepe modelin olamaz, olmamalı.

S25 satışlarını yükseltebilmek için de, böyle yapıyor Samsung diye düşünenlerde çok. Android'te güncel kullanmakta bence önemli güvenlik açısından. Çünkü 14'ten 15'e geçeceğiz. Ben bundan rahatsızım biraz. Görsellikten ziyade, güvenlik daha elzem.

Yarın bir çok avrupa ülkesine yayınlanması bekleniyor. Sunucuya yeni yazılım düştü yarım saat önce.