O zaman 10 Nisan tahminleri tuttu diyebilir miyiz ? İzleyip görelim hocam. @gesaffelstein
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Nerede bu güncelleme? Samsung'u çoğu şeyde överim de bu işi biraz batırdılar gibi. S25 sahipleri S24 sahipleri herkes sitem içinde.
Sunucuların kapasitesi iyi olmadığı için her bölgeye sırasıyla dağıtılıyor. Önümüzdeki hafta (pazartesi) S24 ve Z flip fold 6 dağıtımı bitecek. Belki Kore'de S23 dağıtımına başlanır. Ama merak etmeyin, One UI 8 de bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Z fold flip 7 One UI8 ile gelecek ve bu da temmuz ayını gösteriyor.
Evet arkadaşlar sanırım güncelleme Globalde durdurulmuş. Hayırlı olsun, S25 satışları hala çok iyi değil demek ki. Tebrik ediyorum Samsung markasını. Resmen kabak tadı verdi UI7. 
Dosya Ekleri
Ciddi bir bug bulmuslar Ice Universe'un dedigine gore. Kac aydir birkac bug'i fark edip adam edemediniz mi?
- Makaleler
- 6
Evet arkadaşlar sanırım güncelleme globalde durdurulmuş. Hayırlı olsun, S25 satışları hala çok iyi değil demek ki. Tebrik ediyorum Samsung markasını. Resmen kabak tadı verdi UI7.![]()
Yani cidden bir büyük güncelleme gelecek dediler, çok büyük değişiklikler gelecek denildi, mümkünse 5 yıl boyunca bir değişiklik yapılmasın. Hem sen bunu de git betayı geç başlat, 6 tane beta yayınla ve hâla sorunlar çıksın ve eski telefonlarda veya sorunsuz Ui7 çalıştıran cihazları sırf S24 ilk alsın diye tarihlerini uzatıyorlar. Sınıfta kaldı Samsung.
Evet arkadaşlar bekliyor muyuz güncellemeyi. Pazartesi sanki bir hareket olacak gibi, heyecanınız kaldı mı? 

Ben pek sevemedim gibi, o kadar beklemeye değdi mi bilmiyorum, Çinli cihazlara benzedi iyice. Kısacası OneUI 6.1.1 daha çok hoşuma gitti benim.
Samsung'un artık s serisi de alınmaz. Düşünsenize geçen yılın Android tarafında en üst segment telefonu olan S24 Ultra'yı almışsınız ve adamlar 7 aydır Android 15 güncellemesi ver(e)miyorlar. Artık Android tarafında OnePlus'a falan bakacağız olmadı Apple'a geçeceğiz.
Parası olan Apple'a babakbilir.
Türkiye'ye gelirse Google Pixel serisine bakabilir, Honor, Vivo, OnePlus'a bakabilir nothing Phone bile var Samsung'a mecbur muyuz?
En azından kullanıcıya parayla ince çerçeve satmıyorlar..
Eki Görüntüle 142420
Ben pek sevemedim gibi, o kadar beklemeye değdi mi bilmiyorum, Çinli cihazlara benzedi iyice. Kısacası One UI 6.1.1 daha çok hoşuma gitti benim.
Hangi tablet? Tab 10 sanırım. S24 serisinde hala hareket yok. @cenazeyebekleriz,
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı