X710 S9 olması gerek.

6.1.1'in animasyonları sıkıntılıydı, stabil değildi 7 de bari stabil yapmış olsunlar diye dua ediyorum🤲.

Henüz gelmemiş Türkiye'ye. Muhtemelen yurt dışı cihazı olabilir. Veya dışarıdan kurulum yapmış sanırım PC ile. Resmi olarak gözükmüyor çünkü.

1745240477330.webp

S24 FE an itibariyle Samsung RTL sunucularında stabil olarak görüldü. Ön görülen yayınlama tarihi 23 nisan.

Beceriksizlik tamamen. Bundan sonraki tercihim Huawei, One Plus ya da umarım gelirse Google Pixel olur. Millet Android 16'ya geçecek biz hala 15'i bekliyoruz.
Samsung’un 15'te çuvallağı şüphesiz ancak Android 16’yı da geliştiriyorlar şu an. One UI 7 baştan sona yeniden ele almanın sonucu gecikme olarak yansıdı. İleriki güncellemelerin bu kadar geç verileceğini düşünmüyorum.

Güncel: S23 ve S24 FE serisi için stabil güncelleme Kore'de yayınlandı.

Son düzenleme:
A35'ime geldi bayram da, pil sürem uzadı ama bazen telefon takılıyor. Z Fold 5'te pil süresi düştü takılmalar çok ve ayriyeten rehberde kişi detaylarına tıklayınca aynı harfle başlayan başka kişi çıkıyor arama butonuna basınca kişi detayı gözükmesi gereken kişi aranıyor.

A24'üme yükledim, kurduktan sonra cihazı sıfırladım direkt. Şimdilik One UI 6.1'den daha akıcı hissettiriyor. Animasyonların teklemesi durumu yok. Ama tasarım rezalet. Simgeler berbat, bildirim panelinde bildirimlerin şekli fazla yuvarlak. Çakma Xiaomi kullanıyormuş gibi hissettiriyor.