Makaleler
1
Yer
Almanya
1732999392543.webp

Geçtiğimiz günlerde Samsung T9 1TB model harici SSD'yi satın aldım ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu ürün, saniyede 2000 MB'ye kadar veri aktarım hızı sunmasıyla dikkat çekiyor ve harici SSD arayışında olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edilebilecek bir seçenek. Ayrıca, ürünle birlikte gelen uygulama sayesinde SSD'nin anlık sıcaklık değerlerini ve veri aktarım hızlarını takip ederek detaylı bir izleme yapabilirsiniz. Bu özellik, cihazın performansını optimize etme açısından oldukça kullanışlı.

Performans testleri: ürünü farklı cihazlarda test etme imkânı buldum:

• iMac m1 üzerinde yaptığım testlerde yaklaşık 900 MB/s civarında bir hız elde ettim. (Daha güncel bir mac cihazım olmadığı için M1 üzerindeki sonuç bu şekilde)
  • Windows tabanlı bir iş bilgisayarında ise bu hızın 1860 MB/s seviyesine ulaştığını gözlemledim.
Bu sonuçlar, kullanılan cihazın özelliklerine bağlı olarak aktarım hızlarının değişiklik gösterebileceğini ortaya koyuyor. Potansiyel alıcıların bu farkı dikkate alması faydalı olacaktır.

Kutu içeriği ve fiyatlandırma: Samsung t9'un kutusundan Type-C ve USB 3.2 bağlantı kabloları çıkıyor. Yurt dışındaki fiyat aralığı 100-150 € arasında değişirken, Türkiye'de ürün yaklaşık 7500 TL seviyesinde bir fiyatla satışa sunuluyor.

Sonuç olarak, Samsung T9 1TB, hızlı ve güvenilir bir harici depolama çözümü arayanlar için güçlü bir alternatif sunuyor. Hem performansı hem de özellikleriyle beklentileri karşılayacak bir ürün. Eğer veri aktarım hızı sizin için önemliyse bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Son olarak: cihaz iPhone 15 Pro ve üstü, kameralar ve oyun konsolları üzerinde performanslı olarak çalıştığı not edilmiş.

1733000363034.webp

Şu anda program içerisindeki anlık durum aşağıdaki gibi görünmektedir. Son yaptığım testlere göre, disk okuma ve yazma hızları da belirtilen şekilde kaydedilmiştir.

Tüm Photoshop ve diğer uygulamalarımı bu sistem üzerinde çalıştırmaktayım ve şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ek olarak, macOS üzerinde uygulamayı kullanacaklar için şu bilgiyi paylaşmam gerekiyor: Uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmek adına, cihazınızı güvenli modda başlatmanız ve disk ayarlarını aşağıdaki görselde gösterildiği şekilde yapılandırmanız gerekmektedir.

1733000678491.webp

Son düzenleme: