DOGANSLX 51 Üstün Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Beğeniler 110 Yer Ankara Bugün 19:25 #1 Tablet çalışır durumda, çok bir beklentim yok. Elimde boş duracağına bir işe yarasın istiyorum, ne yapabilirim?
Tablet çalışır durumda, çok bir beklentim yok. Elimde boş duracağına bir işe yarasın istiyorum, ne yapabilirim?
Gorkemkoc2 39 Uzman Katılım 15 Temmuz 2026 Mesajlar 86 Beğeniler 52 Bugün 19:35 #2 Custom ROM atıp test sunucusu yapılabilir. Akıllı wv sistemi için Hub yapılabilir. Sırayla değişen bir Fotoğraf çerçevesi olarak kullanılabilir.
Custom ROM atıp test sunucusu yapılabilir. Akıllı wv sistemi için Hub yapılabilir. Sırayla değişen bir Fotoğraf çerçevesi olarak kullanılabilir.
Vâveylâ 88 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.855 Çözümler 21 Beğeniler 1.239 Yer RedoxOS Bugün 19:49 #3 Bir şey yapılmaz. ROM atıp YouTube'a girilir anca, stok haliyle anca kronometre.
KS KS DOGANSLX 51 Üstün Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Beğeniler 110 Yer Ankara Bugün 19:52 #4 Gorkemkoc2 dedi: Custom ROM atıp test sunucusu yapılabilir. Akıllı wv sistemi için Hub yapılabilir. Sırayla değişen bir Fotoğraf çerçevesi olarak kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam, yardım edebilir misin?
Gorkemkoc2 dedi: Custom ROM atıp test sunucusu yapılabilir. Akıllı wv sistemi için Hub yapılabilir. Sırayla değişen bir Fotoğraf çerçevesi olarak kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam, yardım edebilir misin?
dark_1234 22 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.228 Beğeniler 289 Bugün 20:06 #5 DOGANSLX dedi: Tablet çalışır durumda, çok bir beklentim yok. Elimde boş duracağına bir işe yarasın istiyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 2. küçük ekran veya saati hava durumunu gösteren bir şey yapılabilir ya da ucuza satabilirsin.
DOGANSLX dedi: Tablet çalışır durumda, çok bir beklentim yok. Elimde boş duracağına bir işe yarasın istiyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 2. küçük ekran veya saati hava durumunu gösteren bir şey yapılabilir ya da ucuza satabilirsin.
Gorkemkoc2 39 Uzman Katılım 15 Temmuz 2026 Mesajlar 86 Beğeniler 52 Bugün 20:07 #6 DOGANSLX dedi: Nasıl yapabilirim hocam, yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangisi için?
DOGANSLX dedi: Nasıl yapabilirim hocam, yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangisi için?
KS KS DOGANSLX 51 Üstün Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Beğeniler 110 Yer Ankara Bugün 20:08 #7 Gorkemkoc2 dedi: Hangisi için? Genişletmek için tıkla... Sırasıyla değişen fotoğraf çerçevesi için.
Gorkemkoc2 39 Uzman Katılım 15 Temmuz 2026 Mesajlar 86 Beğeniler 52 Bugün 20:11 #8 old tablet as photo frame yazarak YouTube’da aratarak çok çeşitli sonuca ulaşabilirsiniz. Ben yapmadığım için net yönlendirmeyeyim şu video diye. Siz seçin. Ben teknik olarak yapılabilir olduğundan örnek verdim.
old tablet as photo frame yazarak YouTube’da aratarak çok çeşitli sonuca ulaşabilirsiniz. Ben yapmadığım için net yönlendirmeyeyim şu video diye. Siz seçin. Ben teknik olarak yapılabilir olduğundan örnek verdim.
Enesxcd06 9 Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 36 Beğeniler 4 Bugün 20:15 #9 Sistemin varsa 2. monitör olarak kullanabilirsin veya sat harçlık çıkar.
KS KS DOGANSLX 51 Üstün Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Beğeniler 110 Yer Ankara Bugün 20:18 #10 Enesxcd06 dedi: Sistemin varsa 2. monitör olarak kullanabilirsin veya sat harçlık çıkar. Genişletmek için tıkla... 2.monitör nasıl yapılıyor hocam.
Enesxcd06 dedi: Sistemin varsa 2. monitör olarak kullanabilirsin veya sat harçlık çıkar. Genişletmek için tıkla... 2.monitör nasıl yapılıyor hocam.