Hafiye

Uzman
Yer
İstanbul,Küçükçekmece
Cihaz
Samsung Galaxy TAB A7 SM-T500
SD kart ile depolamayı birleştirmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Root attım, ChatGPT ile yaklaşık 6 saat uğraştım fakat yine de olmadı. Magisk için bildiğiniz bir modül var mı ya da bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

SD kart ile depolamayı birleştirmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Root attım, ChatGPT ile yaklaşık 6 saat uğraştım fakat yine de olmadı. Magisk için bildiğiniz bir modül var mı ya da bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

ADB ile adoptable Storage yaptınız mı?

Termux kurun ilk önce. F-Droid sayfasından kurun.

İşe yaraması lazım, muhtemelen bir adımı yapmadınız.
sm force-adoptable true diye bir komut olması lazım sm help yazarak bulun. Sonra tekrar adoptable yapmayı deneyin.
adb shell
su
sm partition disk:179,64 private
Yazdığım komutlar bunlar. Bunun haricinde 2 tane de modül kullandım ama fayda etmedi , sırasıyla hangi işlemleri yapmam gerekiyor, kafam çok karışık.

adb shell
su
sm partition disk:179,64 private
Yazdığım komutlar bunlar. Bunun haricinde 2 tane de modül kullandım ama fayda etmedi , sırasıyla hangi işlemleri yapmam gerekiyor, kafam çok karışık.
Ayrıca bahsettiğiniz komut şu olmalı onu da denedim; sm force-adoptable true