Antalya ama İstanbul gezisi olacak okul ile. Kalemi yanıma alıp denk düşerse Pendik KVK'ya uğrama şansım olur mu bilmiyorum. Esenler'e çok uzak mı?

Baya uzakmış. Muhtemelen gidemem ama olurda denk düşerse ne demeliyim?
Esenler'den Pendik'e olsa olsa özel gidersin, denk düşmesi çok zor iş. Ama olur da düşersen dümdüz kalem ucu gitti de, onlar oracıkta hallediyor ellerinde varsa. Hatta ekstradan satın almak istediğini söyle, yardımcı olabilirler. Ben 100 liraya 4 uç almıştım totalde.

Esenler'den Pendik'e olsa olsa özel gidersin, denk düşmesi çok zor iş. Ama olur da düşersen dümdüz kalem ucu gitti de, onlar oracıkta hallediyor ellerinde varsa. Hatta ekstradan satın almak istediğini söyle, yardımcı olabilirler. Ben 100 liraya 4 uç almıştım totalde.
İst. içi başka böyle iyi servis yok mudur ya 100'e 4 uç manyak iyiymiş.

Bilmiyorum diğer yakayı, Anadolu'da Pendik genel olarak iyi olan, gidecek olursam ona gidiyorum. Artık alıştılar bana zaten, evde komple ekosistem olunca :D
Marmaray'a atla git. 1 2 saatte halledersin.
Ya okul gezisi olduğundan kafama göre hareket edemem. Otel de baya uzak işte dediğim gibi. O yüzden alternatif sordum. Buradakine uğrayabilirsem uğrayayım. Garanti süresince bu değişimi yapıyorlar bu arada değil mi?