2242

Üstün
Herkese merhaba.

Çıkacağını biliyordum. İlk başta sadece Amerika için çıkmıştı ve oradaki kullanıcılar deniyordu. Geçenlerde indirebiliyor muyum diye tekrar bakmak istedim. Baktım ki indirebiliyorum, hemen indirip açtım. Oldukça güzel ve şık bir arayüz beni karşıladı gibime geldi.

Aranızda bu tarayıcıyı deneyenler var mı? Yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum.

Ayrıca böyle bilinen başka markaların masaüstü bilgisayarlar için ürettiği tarayıcılar var mı? (Örneğin Oppo'nun bilgisayar için ürettiği bir tarayıcı olması gibi). Bildiğiniz alternatifler varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Chrome her ne kadar vazgeçilmezim olsa da farklı tarayıcıları deneyimlemekten her zaman hoşlanıyorum.

1772914654029.webp

1772914884598.webp

İlk defa duydum, varlığından haberim yoktu bu konu sayesinde oldu. :D

Bir ara deneyelim bakalım.

Hemen dene. Çünkü gizli mod sekmesine şifre koyabiliyorsun. Ekran görüntüsü almak istedim. Asla izin vermiyor. Çok şaşırdım. Sayfayı bile göstertmiyor. Ne denersem deneyeyim. Ekran görüntüsü alamadım sekme açıkken.

Dosya Ekleri

• 1772915204836.webp
    1772915204836.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 84
Samsung ekosisteminin özelliklerini sergilemek için yapılan bir tarayıcı gibi, One UI 8.5 ile beraber uygulama arayüzleri de yenilenecek.

Samsung ekosistemi kullanıcıları ve yeni macera arayanlar için gayet güzel bir alternatif olmuş açıkçası. Olumsuz yorum yapmak için çok erken ne de olsa ürün arttıkça rekabet ve memnuniyette bir o kadar artıyor.

Gözlemlerime göre Brave, Chrome ve Edge'den kısacası her tarayıcıdan biraz biraz özellik olarak multidisipliner bir tarayıcı olmuş. İlerleyen zamanlarda daha güzel olacağını umuyorum.

Herkese merhaba.

Çıkacağını biliyordum. İlk başta sadece Amerika için çıkmıştı ve oradaki kullanıcılar deniyordu. Geçenlerde indirebiliyor muyum diye tekrar bakmak istedim. Baktım ki indirebiliyorum, hemen indirip açtım. Oldukça güzel ve şık bir arayüz beni karşıladı gibime geldi.

Aranızda bu tarayıcıyı deneyenler var mı? Yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum.

Ayrıca böyle bilinen başka markaların masaüstü bilgisayarlar için ürettiği tarayıcılar var mı? (örneğin Oppo'nun bilgisayar için ürettiği bir tarayıcı olması gibi). Bildiğiniz alternatifler varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Chrome her ne kadar vazgeçilmezim olsa da farklı tarayıcıları deneyimlemekten her zaman hoşlanıyorum.

Eki Görüntüle 231588

Eki Görüntüle 231589

Aktif olarak kullanıyorum hem mobil hem PC için. Memnunum aslında ancak mobilde AI hizmeti olmasa başka tarayıcı kullanırdım. Bu mobil ile uyumlu çalıştığı için kullanıyorum.