Çözüldü Samsung telefon "1.1.1.1 DNS durduruldu" hatası veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 9453
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 339
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

9453

Çalışkan
Telefonum Samsung'un 5.1 sürümünü destekliyor ve 1.1.1.1'i açmaya çalışırken durdurulma hatasını veriyor. Bu yüzden DNS'ye bağlanamıyorum.

Çözüm
Ev internetini kullanıyorum. Ev interneti Hipernet, internet operatörü ise Netgsm. Kardeşim de aynı işlemleri yaptı. Tek fark telefonlar ve sürümleriydi.
Hipernet'in ev interneti hakkında bilgim yok ama DNS değişikliği yapınca çalışmıyorsa Hipernet tarafından DNS engellenmiş olabilir. Modem arayüzünüzdeki DNS değiştirme alanından (genellikle LAN ayarları altında olur) DNS girmeyi deneyiniz.

Ayrıca telefonunuzda WARP uygulamasının açılmamasını Android sürümü düşüklüğüne bağlıyorum. Ancak kardeşinizin telefonunda da (sürümü minimum Android 7 olmalı) WARP uygulaması açılmıyorsa zannetmesem de operatörü tarafından engellenmiş olabilir.
Kardeşimin telefonu açıyor. Büyük ihtimalle telefon sürümünden kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…