KS KS A Akerxod Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Beğeniler 49 5 Mayıs 2024 #11 Heribert Yavuz dedi: Zaten yapılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu bir kere bilmeyenler için hazırladım. Heribert Yavuz dedi: Onlar clockworkmod döneminde. Vardı SD Card ile ROM kurma. Genişletmek için tıkla... Bazı telefonlar hala SD kart istiyor ROM için bu yüzden böyle bir rehber hazırladım ön yargılı davrancağınıza biraz iyi davranın.
Heribert Yavuz dedi: Zaten yapılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu bir kere bilmeyenler için hazırladım. Heribert Yavuz dedi: Onlar clockworkmod döneminde. Vardı SD Card ile ROM kurma. Genişletmek için tıkla... Bazı telefonlar hala SD kart istiyor ROM için bu yüzden böyle bir rehber hazırladım ön yargılı davrancağınıza biraz iyi davranın.
4 442 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.639 Makaleler 7 Çözümler 5 Beğeniler 3.011 5 Mayıs 2024 #12 TWRP olması zorunlu değil bu arada. OrangeFox recovery ile de yapabilirsiniz.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 5 Mayıs 2024 #13 442 dedi: TWRP olması zorunlu değil bu arada. OrangeFox Recovery ile de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı şey tabanlar aynı.
442 dedi: TWRP olması zorunlu değil bu arada. OrangeFox Recovery ile de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı şey tabanlar aynı.