Maalesef bulamıyorum can sıkıcı olmaya başladı.Benim telefonumda Download kısmına iniyordu niyeyse.
Download kısmında yok mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Gizli dosyaları gösterme açık mı?
seeraddar
Yetkin
Telegram’a gir, rastgele bir şeyi indirmeye başla. İndirme başlayınca sol üst köşede “indiriliyor” animasyonu çıkacak. Ona tıkla; indirdiğin bütün şeyler orada görünecek. Daha sonra hangisine not eklemek istiyorsan ona tıkla. O açılınca aşağıda “nota ekle” var. Ona basınca not eklenir.
burada çözüm var diyorlar.
evet.
@seeraddar burası açıldı ana menudeyken indirme logosuna bastim. Ama gene dedikleriniz çıkmıyor.
Dosya Ekleri
Evet.
@seeraddar burası açıldı ana menudeyken indirme logosuna bastim. Ama gene dedikleriniz çıkmıyor.
Evinde bilgisayar var mı?
Ya da indirdiğin içeriklerin bulunduğu grup/kanal gizli mi?
Bilgisayar var hocam da milattan kalma.Evinde bilgisayar var mı?
Ya da indirdiğin içeriklerin bulunduğu grup/kanal gizli mi?
Kanal gizli mi bilmiyorum.
Bilgisayar var hocam da milattan kalma.
Kanal gizli mi bilmiyorum.
Hiç sorun değil, Telegram Desktop indir, oradan gir. İndirdiğin içerikleri "Farklı kaydet" deyip masaüstüne kaydedebilirsin.
Telegram Web'ten de deneyebilirsin -eğer oluyorsa-.
Telefon dan öğrenmek istedim. Yeni samsung tablet almayı düşünüyorum ders çalışmak için belki o yeni olduğu için gözükür.Hiç sorun değil, Telegram Desktop indir, oradan gir. İndirdiğin içerikleri "Farklı kaydet" deyip masaüstüne kaydedebilirsin.
Telegram Web'ten de deneyebilirsin -eğer oluyorsa-.
Telefondan öğrenmek istedim. Yeni Samsung tablet almayı düşünüyorum ders çalışmak için belki o yeni olduğu için gözükür.
Reddit bağlantısı atmıştım bir de onu oku istersen.