Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jusbeprophet

Yetkin
Merhaba, şu sıralar aynı numaraya ait şirket sürekli beni arıyor. Aynı alan adı ile farklı numaralardan aradığı için sürekli engellemek gerekiyor. IOS'ta junkman gibi yazılımların var olduğunu biliyorum ama Samsung'un kendi uygulamasından engellemenin bir yolu yok mu?

Screenshot_20240112_153018_Phone.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefon uygulamasından "Ayarlar >> Numaraları engelle" sayfasına girdiğinizde "Telefon numarası ekle" kısmına +90312524**** şeklinde yazdığımızda (son 4 hane için * işareti koyduğumuzda) +90312524 ile başlayan tüm numaraları engellemesi lazım. En azından yabancı forumlarda bu şekilde çözmüşler.
Telefon uygulamasına girin ordan ayarlar sekmesine ordan ise numaraları engelle bölümüne tıklayın. Son olarak bilinmeyen numaraları engelle yazısının yanındaki seçeneği seçin artık bilinmeyen numaralar engellenicektir.

Telefon uygulamasından "Ayarlar >> Numaraları engelle" sayfasına girdiğinizde "Telefon numarası ekle" kısmına +90312524**** şeklinde yazdığımızda (son 4 hane için * işareti koyduğumuzda) +90312524 ile başlayan tüm numaraları engellemesi lazım. En azından yabancı forumlarda bu şekilde çözmüşler.

Çözüm
Sorunumu bu yöntem ile çözdüm, teşekkür ederim.