Tanerico

Başarılı
Herkese selam,

2018 yılında almış olduğum (Samsung QE55Q8CN) televizyonum bozulmuş ve panel ihtiyacı meydana gelmiştir. Hem garanti süresinin bitmesinden kaynaklı hem de servisin çok fazla ücret isteyeceğini düşündüğüm için panel araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Problemler bundan sonra başladı. Servise kayıt açtırdım talebimle alakalı olarak ancak stoklarında bulunmadığını belirten bir cevap aldığım için sonuç alamadım. "Kullanım süresi dolmayan cihaz nasıl olacak?" dediğimde ise tarafıma bir meblağ çıkarttılar ve belirtilen ücreti ödediğim takdirde muadil bir ürün ile değişim sağlayacaklarını ilettiler. 20 gündür sonuç alamıyorum, herhangi bir termin vermiyorlar. Bu aşamada neler yapabilirim? Daha önce başına gelen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, değişime gerek yok ki zaten garantisi dolmuş yenisini de vereceklerse bunun yerine sıfır yeni TV almanızı öneririm.

Evet haklısınız ancak zamanında aldığımda neredeyse en üst seviye bir cihazdı ve şu anda aynı seviyede bir cihazı 50-70k bandında alabiliyorum. Servis bana 25k bir rakam çıkardı ve paneli yurt içi ve yurt dışında bulamazlarsa bu rakamı ödemem halinde değiştireceklerini söyledi bu sebepten dolayı belemek zorundayım. Ancak bu aşamada benim ücret iadesi hakkım oluyor mu bilmiyorum yoksa zaten bir daha bu marka cihaz almam.

Son düzenleyen: Moderatör: