Apple
iPhone 15 veya 16.
iPad Pro M4 & Pencil Pro.
AirPods Pro 2
Parası önemli değil, gözüm farklı işletim sistemi görmek istiyor ama performans olarak farkları aşırı dağ gibiyse o ekosistemi almak isterim. Bugün iPhone 15 ve S24 FE'yi mağazada gördüm ve yenileme hızı dolayısı ile S24 çok daha güzel geldi ama kamera olarak iPhone daha guzel gozukuyor. Bu yazdıklarım 4 sene boyunca üniversitede hiç değiştirilmeden kullanılacak ve önemli işlerde yani o sistemin asla çökmemesi gerekiyor. İncelediğim versiyon One UI 6.1 Apple olarak iOS 18'di. Stabillik aşırı önemli. Güncelleme önemli değil sadece çökmesin ve cihazlar kendi arasında iyi bir iletişim kurabilsin istiyorum.
Cevap verenlere teşekkürler.
Marka gömmek veya taraf tutmak gibi bir amacım yok objektif cevaplar verirseniz sevinirim.
Bu kombinasyonlarla Apple tarafı önde gibi cunku S24 FE zayif kalıyor. S25 yapip, Ultra yerine S10+ falan yaparsaniz olabilir Samsung tarafi. Ekosistem olarak Apple kullanmadim o yuzden hangisi daha iyi bilmiyorum ama Samsung ekosistemi cogu ozelligi sagliyor Apple'daki. S23 ve tab S9FE kullanıyorum quick share, not esitleme, tabletten kopyalayip telefona yapistirma veya tersi gibi bir suru ozellik var.
Ekosistem olarak kesinlikle Apple ama tek bir cihaz bile farklı olursa batıyor. Örneğin tam şu an iPhone'dan Windows'a video atmaya çalışıyorum. Çile, resmen çile. Samsung'a geçmeyi düşünmüyor değilim şu sıralar ama kameraları rezalet işte.
Ekosistem olarak kesinlikle Apple ama tek bir cihaz bile farklı olursa batıyor. Örneğin tam şu an iPhone'dan Windows'a video atmaya çalışıyorum. Çile, resmen çile. Samsung'a geçmeyi düşünmüyor değilim şu sıralar ama kameraları rezalet işte.