1Mehmet_Bey

Becerikli
Sanki Win + Ctrl + Shift + B basmışım gibi veya çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünden farklı olan bir oyunda Alt + Tab yapmışım gibi oluyor. Yani ekran 2 saniyede 2–3 kere kapanıp geliyor. Bir şey fark ettim: Telefon ile bilgisayar arasında dosya aktarımı yapmak için Samsung Flow programını açınca ekran devamlı olarak gidip geliyor. Samsung Flow açık değilken bazen oluyor, bazen olmuyor. 3 gündür olmuyordu; bugün yine başladı.

Sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum. Oyun oynarken bu sorun yaşanmıyor; ayrıca bugün hiç oyun açmadım, yani bütün parçalar serin. Bu yüzden bir kablonun sıcak bir yere değip bu soruna sebep olabileceğini düşünmedim. Sorun pencere değiştirirken yaşanıyor; tarayıcıyı açıp kapatırken vb. Herhangi iki pencere arasında geçiş yaparken ekran gidip geliyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? (YouTube dışında video gönderebileceğim bir yöntem varsa sorunu göstermek isterim.)

Moderatörler başlığı değiştirmiş. Sorun sadece Samsung Flow açıkken değil, rastgele anlarda oluyor.

Şimdi fark ettim. Microsoft Edge üzerinden Youtube'u uygulama olarak indirmiştim. Onda video PiP (picture in picture) modunda video oynatırken oluyormuş. Video normal şekilde oynatılırken sıkıntı yok, videoyu resim içinde resim moduna alıp başka program açınca oluyormuş.

Son düzenleme: