Samsung vs Xiaomi vs iPhone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeremKutayK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 564
Bütçe
25.000-35.000

KeremKutayK

Uzman
Bütçeyi aşan öneriler yapmayın, bin TL bile çıkamam. iPhone tarafında ancak yenilenmiş telefon, Samsung'da aklımda olan model S25 FE ve Xiaomi'de ise 14T.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi aşan öneriler yapmayın, bin TL bile çıkamam. iPhone tarafında ancak yenilenmiş telefon, Samsung'da aklımda olan model S25 FE ve Xiaomi'de ise 14T.
Yenilenmişten uzak durun. 14T artık güncel bir model sayılmaz. Galaxy S25FE en mantıklısı, ancak bataryası sorun yaratabilir.

Yenilenmişten uzak durun. 14t artık güncel bir model sayılmaz. Galaxy S25FE en mantıklısı, ancak bataryası sorun yaratabilir.

Sizin öneriniz ne olur ayrıca pil sağlığı konusu kumar olduğu için mi önermiyorsunuz?

Hayatımda uzun süre Apple kullanmış biri değilim. Fakat şunu kabul etmeliyiz ki Instagram'a bir yere fotoğraf yüklerken bu iPhone kamerası bir başka. Benim korkum bataryadan yana. Pil sağlığı hızlı bataryasının bitmesi gibi sıkıntılar.

Sizin öneriniz ne olur ayrıca pil sağlığı konusu kumar olduğu için mi önermiyorsunuz?
Yenilenmiş cihazda hangi malzemeleri kullandıkları mualla, sorun çıkarma ihtimali var. Riske gerek yok.
NP 3 veya S25 FE düşünebilirsiniz.

Yenilenmiş cihazda hangi malzemeleri kullandıkları mualla, sorun çıkarma ihtimali var. Riske gerek yok.
Np 3 veya S25 FE düşünebilirsiniz.

Np yi bende isterdim fakat öğrenciyim ve üniversiteyi büyükşehirde okumuyorum yani bir problemde bana masrafı çok olacak. Teknik servis bulması sıkıntı.

Kullanım amacınız nedir? Eğer günlük kullanım ise nothing Phone 3 öneririm.

Günlük kullanım fakat hem bataryası iyi hem de premium hissiyat istiyorum. Üstteki sebepten alamam np yi.

O zaman Samsung disinda bakmana gerek yok. Tamir etme konusundaki en basit cihazlari uretiyorlar. S25 FE bakabilirsin.

O zaman Samsung disinda bakmana gerek yok. Tamir etme konusundaki en basit cihazlari uretiyorlar. S25 FE bakabilirsin.

iPhone yenilenmişleri batarya konusunda kumar olduğu için mi önermiyorsunuz yoksa? Biraz oraya yöneliğim çünkü Xiaomi'den geçeceğim değişiklik yapmaktan çekinmiyorum zaten bıktım Xiaomi'den.

Diğerlerine kıyasla evet. Nothing Phone 3 ya da S25FE ikisi arasında tercih yapın.

iPhone yenilenmişleri batarya konusunda kumar olduğu için mi önermiyorsunuz yoksa? Biraz oraya yöneliğim çünkü Xiaomi'den geçeceğim değişiklik yapmaktan çekinmiyorum zaten bıktım Xiaomi'den.
Hayır hayır. Tamamen berbatlar yenilenmişler. Parçalarını ne ile değiştiriyorlar belli değil.

Yenilenmiş telefon, istediği kadar iyi olsun yenilenmiş cihaz alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…