Samsung vs Xiaomi vs iPhone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeremKutayK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 564
Bütçe
25.000-35.000
iPhone yenilenmişleri batarya konusunda kumar olduğu için mi önermiyorsunuz yoksa? Biraz oraya yöneliğim çünkü Xiaomi'den geçeceğim değişiklik yapmaktan çekinmiyorum zaten bıktım Xiaomi'den.
Yenilenmis olmasi onermemek icin yeterli. Yenilenmis Samsung alayim desen yine onermem. Kullandiklari parca kaliteleri ve bahsettigin batarya performansindan oturu onermiyorum.

Yani herhalde S25FE alacağım çünkü np 3'ün servisi her yerde olmadığı için aslında servis tamir bölgeleri her yerde olsa onu alırım fakat her yerde olmadığı için alamıyorum. Gerçi servisleri nerede var yok görebiliyorsak ona göre tercih yaparım.

Buraya bakabilirsin.

Yenilenmiş telefon, istediği kadar iyi olsun yenilenmiş cihaz alınmaz.

O kadar bilemiyorum ben sadece kamera yönünde iyi olduklarını dile getirdim. iPhone böyle zaten bilmeyen yok kamerasıyla ne çekersen çek bu sosyal medyaya attığında görüntüyü muazzam yapıyor. Ben Android yüksek MP kameralı telefonda bile tatmin edecek düzeyde kalite hissetmedim. Android kullanıyorum çünkü daha çok oyun oynuyorum, video izliyorum, batarya önemli ve alışkanlık. Fotoğraf falan çok nadir.

Maalesef Çanakkale'de okuyorum o yüzden mümkün değil. S25 FE alıyorum o zaman teşekkürler herkese iyi sosyaller ve bayramınızı en içten kutlarım.
Şimdiden hayırlı olsun. Galaxy AI özelliklerine bakmayı unutmayın.
Hocam, belirli cihazlarda yaşanıyor dediğiniz problemler. Android 17 ile de çözülecek bu cihazlarda. Ayrıca üst segment cihazlarda bu sorun yok.

Hocam, belirli cihazlarda yaşanıyor dediğiniz problemler. Android 17 ile de çözülecek bu cihazlarda. Ayrıca üst segment cihazlarda bu sorun yok.

Olabilir tabii siz daha iyi bilirsiniz, benim telefonum POCO X6 Pro 5G oyun için kullanmaktayım. Veya video vs. bataryadan memnunum, kameradan değilim. Aslında kameram iyi fakat sosyal medyaya girdiğimde işler değişiyor. Arkadaşımla bizzat test ettik onun daha kötü çeken Apple kamerası bile daha kaliteli yükledi fotoğrafları Instagram'a.

Poco berbat ama kamera konusunda. S serisi Samsung veya T serisi Xiaomi kullansan memnun kalırdın eminim. T olarak minimum 14T serisi alınmalı ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…