İyi Sosyaller. Bu modeli almayı düşünüyorum Samsung ekosistemde olduğum için. Herhangi bir sorunu var mıdır?
25 bin civarında, fiyatı gayet normal bence. Rakibi Apple Watch Ultra 2, 55 bin civarında.
Sorunu yok, düz Watch 6'dan biraz daha gelişmiş ve 7 ile aynılar, batarya ömrü daha uzun ve tasarımı değişik.
Klasik Galaxy Watch diyebiliriz.
25 bin civarında, fiyatı gayet normal bence. Rakibi Apple Watch Ultra 2, 55 bin civarında.
Biri 7200'ken diğeri 25'e satılmamalı. Zaten tasarımı Apple'dan çalma, bari fiyatı Apple'dan çalma olmasa keşke.25 bin civarında, fiyatı gayet normal bence. Rakibi Apple Watch Ultra 2, 55 bin civarında.
Watch 7'nin tasarımı kötü değil aslında ama kişisel tercih tabii. Ultra model bence de daha iyi, kare kasaya yuvarlak ekran benzersiz duruyor.Tasarım bana göre çok daha güzel. Watch 7'nin tasarımından nefret ediyorum diyebilirim.
Evet titanyum olması da iyi.Titanyum olması da cidden işime yarayacak çünkü saati çok çarpıyorum ve alüminyum bununla cidden başa çıkamıyor deneyimim var bu konuda.
3000 nit dehşet bir şey hocam. 500 nit bile güneşte rahatça görünüyor iken 3000 gerçekten çok iyi.Ekranı da fark edilir derecede daha iyi. Malum 3000 nit var ve S24 Ultra'da kullanılan mat teknoloji yansımayı engelliyor.
Biri 7200'ken diğeri 25'e satılmamalı. Zaten tasarımı Apple'dan çalma, bari fiyatı Apple'dan çalma olmasa keşke.
Evet konusunu da açmıştım hatta.Samsung Gear Sport model adı. Piyasaya 2017'de sürülmüş. Kısacası kasa tasarımında eskiye dönmüşler diyebiliriz.
WearOS, Android yani gayet işlevsel bir saat ama ikisinin de birbirine göre farklı yönleri var.Bu saatin Apple Watch Ultra'dan farkı nedir? Hangisi hangi konuda daha üstün bilginiz var mı?