Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Adam sanki takılmış biraz daha şaşırmaktansa.
- Makaleler
- 50
Belki de oncu oldugu teknolojileri ilk once kendi telefonuna koyup pazarlamak yerine Cinli markalara pazarlayip kendi telefonlarinda bekledigi reklami yapamamasindandir
Bunu ben bile dusunuyorum, Samsung YKB'si dusunemiyorsa pes.
Belki de oncu oldugu teknolojileri ilk once kendi telefonuna koyup pazarlamak yerine cinli markalara pazarlayip kendi telefonlarinda bekledigi reklami yapamamasindandirbunu ben bile dusunuyorum, Samsung YKB'si dusunemiyorsa pes.
Deneme, yanılma yapıp, Çinli firmaları kendine bağımlı yapıyor belki de.
- Makaleler
- 50
@seeraddar, Motorola vb. markalara bagimli olsa ne olacak
Cin disinda adamakilli alicisi bile olmayan vasat bir marka.
Sadece bağımlı edecek diye bir kural yok ki. Deneme-yanılma da yapılabilir. Huawei, 3 kez katlanabilen bir telefon çıkardı ve o telefonun ekranını Samsung üretiyor diye biliyorum. Şimdi, ekranda bir sıkıntı çıksa Huawei için facia olur, hisseler düşer. Samsung ise bu ekranı önce Huawei’ye satıyor; bir nevi onların üzerinde test ediyor. Sonuçları ve kronik sıkıntıları gözlemliyor. Kusursuzlaşınca da kendi telefonlarına ekleyebiliyor.@seeraddar, Motorola vb. markalara bagimli olsa ne olacakCin disinda adamakilli alicisi bile olmayan vasat bir marka.
Cinli firmalarin Samsung ile olan baglari da azaliyor zaten. 3-4 sene onceki Cinli amiral cihazlarin panel ureticileri ile simdikileri karsilastirin, farki gorursunuz. Bagimli olmaktan ziyade kopuyorlar.
Cinli firmalarin Samsung ile olan baglari da azaliyor zaten. 3-4 sene onceki Cinli amiral cihazlarin panel ureticileri ile simdikileri karsilastirin, farki gorursunuz. Bagimli olmaktan ziyade kopuyorlar.
Son zamanlarda özellikle TCL'in panellerine bi' yönelim gördüm. Önceleri mobil cephede TCL'in adı geçmezdi.
- Makaleler
- 50
Samsung, kusursuz urun uretebilecek kadar iyi ve buyuk bir marka. Bunun icin denek kullanmalarina gerek yok. Kaldi ki basarisizliklar her markada oluyor ama onemli olan bu hatalarin duzeltilip duzeltilmedigidir. Mesela iPhone 6 cok basit bir sekilde yamulurken 6S'te duzelttiler. Ayni sekilde iPhone X muthis kronik sorunlu denek bir cihaz iken XR, XS ve XS Max, kusursuza yakindi. Firmalar hata yapmaktan korkmamali. Hata yapmak kimseyi batirmaz, gelisim saglamamak batirir. Su an Samsung, Apple'i gecemiyorsa bunun birinci sebebi reklam konusunda rezalet olmasi, ikinci sebebi pazarlama konusunda rezalet olmasi, ucuncusu ise urettigi devrim niteligindeki teknolojileri denek bir Samsung markasi tasiyan cihaz yerine Cin disinda neredeyse alicisi olmayan abidik gubidik markalara satmasindan dolayi birinci ve ikinci diye saydigim sebepleri uygulayamamasindan kaynakliyor.Sadece bağımlı edecek diye bir kural yok ki. Deneme-yanılma da yapılabilir. Huawei, 3 kez katlanabilen bir telefon çıkardı ve o telefonun ekranını Samsung üretiyor diye biliyorum. Şimdi, ekranda bir sıkıntı çıksa Huawei için facia olur, hisseler düşer. Samsung ise bu ekranı önce Huawei’ye satıyor; bir nevi onların üzerinde test ediyor. Sonuçları ve kronik sıkıntıları gözlemliyor. Kusursuzlaşınca da kendi telefonlarına ekleyebiliyor.
Samsung, kusursuz ürün uretebilecek kadar iyi ve buyuk bir marka. Bunun icin denek kullanmalarina gerek yok. Kaldi ki basarisizliklar her markada oluyor ama onemli olan bu hatalarin duzeltilip duzeltilmedigidir. Mesela iPhone 6 cok basit bir sekilde yamulurken 6S'te duzelttiler. Ayni sekilde iPhone X muthis kronik sorunlu denek bir cihaz iken XR, XS ve XS Max, kusursuza yakindi. Firmalar hata yapmaktan korkmamali. Hata yapmak kimseyi batirmaz, gelisim saglamamak batirir. Su an Samsung, Apple'i gecemiyorsa bunun birinci sebebi reklam konusunda rezalet olmasi, ikinci sebebi pazarlama konusunda rezalet olmasi, ucuncusu ise urettigi devrim niteligindeki teknolojileri denek bir Samsung markasi tasiyan cihaz yerine cin disinda neredeyse alicisi olmayan abidik gubidik markalara satmasindan dolayi birinci ve ikinci diye saydigim sebepleri uygulayamamasindan kaynakliyor.
Ben de bir madde ekleyeyim, rezalet Exynos kullanmaları. Allah belalarını versin diyeceğim ağır olacak. Halen 20W şarj destekliyor cihazları. Apple'ı hep kötü yönden örnek alıyorlar.