Makaleler
6
Samsung, önceki hafta başladığı seriye bu hafta da devam ediyor. Bu hafta Z Flip/Fold 6 ile başlayıp S24 serisine, bir ihtimal de A56 ve A36’ya stabil sürümü vermek istiyor.

(İlk dağıtımlar her zaman Kore’de olur, globale gelmesi 1–3 günü bulabilir.)

20250922_073505.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi yenilik olmadığı için erken gelmesi normal. One UI 7.1 yerine 8.0 demişler. One UI 8.5'te yenilik olur mu acaba?

@18034, @18034,
Ciddi yenilik olmadığı için erken gelmesi normal. One UI 7.1 yerine 8.0 demişler. One UI 8.5'te yenilik olur mu acaba?
Erken gelmedi ki. Oldukça geç geldi. Yazın hazır olan yazılımı gereksiz beta süreçleri ile uzattılar. One UI 8'i zaten pazara sunmuşsun yani gelişim aşaması bitmiş artık paylaşman gerekiyor... Samsung bu konularda saçma sapan kaygılar güderek süreci uzatıyor. One UI 8.5 de biraz İos 26 esintileri var. Onun dışında One UI 7 ve 8 de görünen bazı görsel kusurlar giderilecek. Bildirimlerin AI aracılığı ile özetlenmesi gibi özelliklerinde gelmesi bekleniyor. One UI 8.5 henüz yeni majör özellikleri S26 ile ortaya çıkacaktır.

@18034, @18034,

Erken gelmedi ki. Oldukça geç geldi. Yazın hazır olan yazılımı gereksiz beta süreçleri ile uzattılar. One UI 8'i zaten pazara sunmuşsun yani gelişim aşaması bitmiş artık paylaşman gerekiyor... Samsung bu konularda saçma sapan kaygılar güderek süreci uzatıyor. One UI 8.5 de biraz iOS 26 esintileri var. Onun dışında One UI 7 ve 8 de görünen bazı görsel kusurlar giderilecek. Bildirimlerin AI aracılığı ile özetlenmesi gibi özelliklerinde gelmesi bekleniyor. One UI 8.5 henüz yeni majör özellikleri S26 ile ortaya çıkacaktır.

Evet sözü tutmadılar ama genel olarak diğer firmalardan erken yolladılar en azından :D
Daha ilk aşamada şu an. Gitgide gelişecektir ve yenilikler gelecektir. Oturması lazım 8.5'in.

@18034, @18034,

Erken gelmedi ki. Oldukça geç geldi. Yazın hazır olan yazılımı gereksiz beta süreçleri ile uzattılar. One UI 8'i zaten pazara sunmuşsun yani gelişim aşaması bitmiş artık paylaşman gerekiyor... Samsung bu konularda saçma sapan kaygılar güderek süreci uzatıyor. One UI 8.5 de biraz İos 26 esintileri var. Onun dışında One UI 7 ve 8 de görünen bazı görsel kusurlar giderilecek. Bildirimlerin AI aracılığı ile özetlenmesi gibi özelliklerinde gelmesi bekleniyor. One UI 8.5 henüz yeni majör özellikleri S26 ile ortaya çıkacaktır.
Umarım Quick Panel çöplüğünü düzeltirler. Smart Things vs. silinmemesi aşırı saçma.

Umarım Quick Panel çöplüğünü düzeltirler. Smart Things vs. silinmemesi aşırı saçma.
Kimisinin işine yarıyor mesela ben kullanıyorum odamın ışıkları akıllı lamba oraya basıp hızlıca müdahile edebiliyorum. Quick Panel de de değişiklikler var silme var mı hatırlamıyorum ama hücreleri küçültme büyültme vardı sanırım.

Kimisinin işine yarıyor mesela ben kullanıyorum odamın ışıkları akıllı lamba oraya basıp hızlıca müdahile edebiliyorum. Quick Panel de de değişiklikler var silme var mı hatırlamıyorum ama hücreleri küçültme büyültme vardı sanırım.
Kullanmayan kişilerde zorla tutulması saçma. Küçültme diye bir seçenek de göremiyorum.

Evet sözü tutmadılar ama genel olarak diğer firmalardan erken yolladılar en azından :D
Daha ilk aşamada şu an. Gitgide gelişecektir ve yenilikler gelecektir. Oturması lazım 8.5'in.
Neredeyse Haziran ayından beri One UI 8 kullanıyorum. Sözde beta beta diye saçma sapan uzatıyorlar ama stabil yazılım.

Kullanmayan kişilerde zorla tutulması saçma. Küçültme diye bir seçenek de göremiyorum.
One UI 8.5 için yazıyorum :)

X'de görsellere baktım Quick Panel görseli arkadaşlar.
One UI 8.5 henüz erken aşamada özellikler değişebilir veya kaldırılabilir...

1758521542560.webp

@18034,