O WiFi ikonu ne öyle. Facia.Neredeyse Haziran ayından beri One UI 8 kullanıyorum. Sözde beta beta diye saçma sapan uzatıyorlar ama stabil yazılım.
One UI 8.5 için yazıyorum
X'de görsellere baktım Quick Panel görseli arkadaşlar.
One UI 8.5 henüz erken aşamada özellikler değişebilir veya kaldırılabilir...
Eki Görüntüle 186920
@18034,
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
İlk sürüm olduğu için öyle. Diğerlerininde ilk sürümünde öyle hatalar vardır.
İlk sürümde bariz tasarım hataları olacaksa 4-5 tane beta neden çıkıyorlar? Sayısız kişinin gözünden ve testten geçtiği düşünüldüğünde; bu hata nasıl canlıya alındı anlamak güç. Artık her ay güncelleme vermek için kasıtlı olarak hatalı sürüm çıkardıklarını düşünmeye başladım.İlk sürüm olduğu için öyle. Diğerlerininde ilk sürümünde öyle hatalar vardır.
- Makaleler
- 6
İlk sürümde bariz tasarım hataları olacaksa 4-5 tane beta neden çıkıyorlar? Sayısız kişinin gözünden ve testten geçtiği düşünüldüğünde; bu hata nasıl canlıya alındı anlamak güç. Artık her ay güncelleme vermek için kasıtlı olarak hatalı sürüm çıkardıklarını düşünmeye başladım.
Beta sürüm değilki bu. İlk sürümde pek denilemez normalde sızmasını istemezdi Samsung bunu.
Beta 1'e kadar göz yummak lazım.
Değişiklik olur. Bu sürüm beta sürümünden önce build edilen halka kapalı bir sürüm. Yani normal şartlarda bu sürümü görmememiz lazımdı ama görüyoruz ve kurabiliyoruz da... One UI 8.5 konsept öncesi gibi düşünebiliriz. One UI 7 ilk sızdırıldığında simgeler leşti ve Samsung baya tepki aldı sonra düzelttiler simgeleri (uygulama).