Samsung'un ikonik zil sesi Over The Horizon'u sever misiniz? Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?İğrenç ilkokul günleri geliyor aklıma şunu duyunca. Rüyanda Batman ile dünyayı kurtarırken bir anda şu ses gelip uyanıyorsun.
Hiç kullanmadım, klasik olanı kullanıyorum. Sanırım ismi Galaxy Bells'di.
O berbat, korkunç bir şey ya. Samsung'da o seçili geliyor, etrafta kimin telefonu çalsa benimki çalıyor sanıyorum. Adamı strese sokuyor yemin ederim
Kriyus
Üstün
- Makaleler
- 1
Kullanacak güzel bir şey de yok ki ya.O berbat, korkunç bir şey ya. Samsung'da o seçili geliyor, etrafta kimin telefonu çalsa benimki çalıyor sanıyorum. Adamı strese sokuyor yemin ederim. Özellikle kalabalık bir yerde paranoya yapar adamı, sırf o yüzden Dr. House müziği kullanıyorum.
İşte o yüzden kendim ses yükledim, başka da seçenek yok zaten. Hazır gelen sesleri ben de pek sevmiyorum.
THE KEROXEA
Üstün
Şu benim favori müziğimdi be. Ses zenginliği açısından daha iyisi yok.
Kulaklık takıp dinlemeniz önerimdir. Cidden zil sesi değil de bir müzikmiş gibi 3 dakika boyunca dinleyebilirim şu müziği.
Kulaklık takıp dinlemeniz önerimdir. Cidden zil sesi değil de bir müzikmiş gibi 3 dakika boyunca dinleyebilirim şu müziği.