Samsung'a gelen güncelleme çok kötü!

BenGazi

Uzman
Bu bir isyan konusudur!

Dün Samsung Galaxy A34 telefonumu güncelledim ve Chrome'dan video izlerkene yesil ekran oluyor sonra telefon kapanıp açılıyor eski sürüme dönmek istiyorum fakat Samsung bunun için engel koyuyor ve olmuyor çünkü verilerimi kaybetmeden eski sürüme dönmek istiyorum.

Güncelleme bilgileri.

One ul sürümü: 7.0

Android sürümü: 15.

Geçerli sürüm: A346EXXU9DYF4/A346EOJM9DYF4/A346EXXU9DYF4

Güvenlik yaması düzeyi: 1 Mayıs 2025.

Yapacak olan varsa yapmasın! (Güvenlik güncellemesi değil Android güncellemesi)

Düzenleme One UI güncelleyen neredeyse herkeste aynı sorun var gibi gözüküyor browserlardan site içerisinde JS içeren sitelerde hiçbir şey yapamıyorum! Brave'de de ayni Chrome'da da ayni.

Tekrar düzenleme Android guncellemesi değil One ui*samsung arayüzü* güncellemesi sonrasında bu sorun olustu.

Allah bana sabır versin

Son düzenleme:
Garantiniz yoksa bilgisayar yoluyla sürüm düşürebilirsiniz.
Garanti bana lazım derseniz de hata güncellemesini ya da One UI 8 güncellemesini beklemeniz gerekebilir.
One UI 7 sürümü biraz aceleye geldi maalesef kimi cihazda iyi iken kimi cihaz için ise kötü olmuş.

Cihazınızın binary sürümü (u sürümü) One UI 6 ile aynı ise garanti bozulmadan düşürme yapabilirsiniz. Baseband sürümünde u harfinden sonra gelen sayı sizin u sürümünüz oluyor. Şu anki 9 mesela.
Görüntüde seçili olan sürümü Odin üzerinden cihazınıza kurarsanız garanti bozulmadan sürüm düşürebilirsiniz.

Ben garanti bozuluyor diye biliyordum ama yanlış biliyorum galiba.
Cevabım için kusura bakmayın bilip bilmeden yazdım.

Teşekkürler bilgilendirme için fakat ben daha çok son kullanıcı olarak bunu Samsung'un düzeltmesini isteyenlerdenim çünkü onlar bozdu onlar yapacak çünkü geliştiren onlardı ve bunu istemek benim hakkim.

Hocam geliştirici seçeneklerinden "Donanım hızlandırmalı oluşturma" altından "donanım katmanları devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyin. Yaşadığınız yeşil ekran sorununu çözeceğini düşünüyorum. Bende aynı modeli kullanıyorum, One UI 7 den sonra netflix de benzer bir soru yaşadım bu şekilde çözdüm.

Ayrıyeten, evet. Güncelleme berbat. Neredeyse her şey berbat oldu. Sürüm düşürmeyi ben de düşünüyorum, garanti durumu vs. hiç umrumda değil fakat Widevine sertifikası L3'e düşer diye korkuyorum.

Samsung bu güncellemede S serisine kıyasla, A serisine baya sağlam bir darbe indirmiş gibi görünüyor. Umarım ONE UI 8'de bu sorunları yaşamayız. (S25+ kullanıcısı olarak ciddi seviyede olmasada bende bazı sorunlar yaşıyorum.)

M34 kullanıyorum ve dediğiniz hiçbir sorunla karşılaşmadım. Aksine daha iyi bir performans alıyor gibiyim. Minimal bir fark ama ben beğendim. Bu tür sorunlar yaşıyor olmanız üzücü. Geçmiş olsun umarım kısa sürede hallolur. Samsung'un teknik servislerinin size yardımcı olacağını düşünüyorum.

YouTube'i mecbur uygulama ile kullanacağız bakalım.

iyi akşamlar

başlığı açan üye ile tamamen aynı derdi paylaşıyorum. olan biteni tamamen doğru ve eksiksiz şekilde belirtmiş. nette aranırken bu sayfa karşıma çıktı hemen altında da sizin verdiğiniz yöntemi gördüm. adımları aynen uyguladım ancak bir sonuca ulaşamadım. yeşil ekran mevzusu yine devam ediyor. telefonu bağladığımda odin programı direkt bağlandı ya da algıladı. fotoda belirtilen yazılımı da indirdim kabaca 6 gb bir klasörden bahsediyoruz. odin arayüz üstünde ilgili düğmelere basınca 6 gb dosya üzerinde hangisi eklenecek hemen belli oluyor zaten. start a basınca linkte belirttikleri gibi biraz bekledim ancak değişiklik olmadı maalesef.

merhaba,

Bunu da denedim yine işe yaramadı hatta direkt kitlendi telefon
Adamlar ne biçim bir iş yapmışsa onarmak sanırım imkansız mecbur güncelleme bekleyeceğiz ama asıl korkum gelecek güncelleme ile her şeyin daha berbat olması.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…