25457

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Ailem yakın zamanda telefonlarını yenileyecek, S24 Ultra kullanıyorum eğer kabul ederlerse telefonu onlara verip kendime yeni telefon alacağım. Sizce iPhone alınır mı? iOS çok fazla kullanmadım alışabilir miyim? Ne gibi farklılıklar olur?

Alırsam 17 Pro Max alacağım muhtemelen fakat internette kasa kalitesinin kötü olduğunu yazmışlar.

Bu seneki iPhone'lar berbat. Hindistan Mali oldugu icin ben almazdim. Bence Android'den devam et.

Peki geçersem ne gibi farklar yaşarım ve iOS'a alışabilir miyim? Şu an kulaklık, akıllı saat falan yok sadece SmartThings üzerinden klima ve monitörümü kontrol ediyorum.

S24 Ultra'dan bırak iPhone'a geçmeyi, herhangi bir telefona bile geçilmez. Elinizdeki cihazın üstüne yenilik koyacak telefon Samsung'da bile yok. Adamlar kalemden Bluetooth'u çıkardı 25 Ultra'da. Sırf ona inat 24 Ultra aldım 2 gün önce.

Zaten senelerce Android kullandıysanız IOS çöplük gibi gelir, telefondan soğursunuz. Her şeyde bir engel, bir kısıt, bir ücret.

Peki geçersem ne gibi farklar yaşarım ve iOS'a alışabilir miyim? Şu an kulaklık, akıllı saat falan yok sadece SmartThings üzerinden klima ve monitörümü kontrol ediyorum.
En onemlisi, Android'in verdigi ozgurlukleri ve ozellestirmeleri kaybedersin. OS olarak ne kadar temiz olsada, kisitlamalar sinir bozucu.

Bende iPhone 5 var Apple Store'a gittim iPhone 5 bile daha kaliteli şuan ki telefona göre. Samsung'da kalın.

Zaten senelerce Android kullandıysanız iOS çöplük gibi gelir, telefondan soğursunuz. Her şeyde bir engel, bir kısıt, bir ücret.

En onemlisi, Android'in verdigi ozgurlukleri ve ozellestirmeleri kaybedersin. OS olarak ne kadar temiz olsada, kisitlamalar sinir bozucu.

Telefonu detaylı kullanmıyorum aslında. Sosyal medya ve kamerası dışında çok ayarlarını kurcalamıyorum. APK indirmiyorum.

S24 Ultra iyi bir telefon biliyorum fakat ailem telefon değiştireceği için o para zaten çıkacak, aklıma takıldı sormak istedim. Özellikle yapay zeka ve zoom olarak çok işime yarıyor.