S24Ultra gibi bir cihazdan herhangi bir cihaza geçmeye gerek yok memnunsanız. 17 serisinde hindi üretimi olduğu için pek tavsiye etmem.
Genel olarak telefondan memnunum çok iyi bir telefon zaten. Kamerası iyi fakat evde video çektiğim zaman karanlık gösteriyor, dışarıda çok güzel çekiyor. Ek olarak telefon büyük olduğu için cebime sığmıyor, kışın montuma koyabiliyorum fakat yazın çanta taşımam şart oluyor. Muhtemelen bir sonraki telefonumun ekranı kücük olacak.

Telefonu detaylı kullanmıyorum aslında. Sosyal medya ve kamerası dışında çok ayarlarını kurcalamıyorum. APK indirmiyorum.

S24 Ultra iyi bir telefon biliyorum fakat ailem telefon değiştireceği için o para zaten çıkacak, aklıma takıldı sormak istedim. Özellikle yapay zeka ve Zoom olarak çok işime yarıyor.

O yapay zeka Apple da iyi değil. Circle to Search kullanıyorsan eksikliğini bolca hissedersin.

Hiç gerek yok elinizde mis gibi S24 Ultra var mış zaten aynı devam edin paranız cebinizde kalsın.
Benim telefonum değişmese bile ailem telefon değişecek, telefonumu onlara verip kendime yeni telefon alırsam aynı para cebimden cıkmıs olacak bu yüzden sormak istedim. Durduk yere S24 Ultra'yı değiştirmek mantıklı değil zaten.

Genel olarak telefondan memnunum çok iyi bir telefon zaten. Kamerası iyi fakat evde video çektiğim zaman karanlık gösteriyor, dışarıda çok güzel çekiyor. Ek olarak telefon büyük olduğu için cebime sığmıyor, kışın montuma koyabiliyorum fakat yazın çanta taşımam şart oluyor. Muhtemelen bir sonraki telefonumun ekranı kücük olacak.

Belki S25+ gibi daha ufak ve daha yuvarlak bir cihaz alabilirsin kamerada ufak düşüş yaşasanda. Ya da S26 serisini bekle.

Telefonu detaylı kullanmıyorum aslında. Sosyal medya ve kamerası dışında çok ayarlarını kurcalamıyorum. APK indirmiyorum.

S24 Ultra iyi bir telefon biliyorum fakat ailem telefon değiştireceği için o para zaten çıkacak, aklıma takıldı sormak istedim. Özellikle yapay zeka ve zoom olarak çok işime yarıyor.
aynen öyle bende 25 ultra var sanki boşuna telefon alıyoruz gibi geliyor hiç bir özelliğini kullandığımız yok kim bilir ne kadar özelliği var sözde iyisini alayım her 2 sene de bir ugraşmıyayım diyorum ama gereksiz gibi hiç bir özelliğini kullandığımız yok.

Ailem yakın zamanda telefonlarını yenileyecek, S24 Ultra kullanıyorum eğer kabul ederlerse telefonu onlara verip kendime yeni telefon alacağım. Sizce iPhone alınır mı? iOS çok fazla kullanmadım alışabilir miyim? Ne gibi farklılıklar olur?

Alırsam 17 Pro Max alacağım muhtemelen fakat internette kasa kalitesinin kötü olduğunu yazmışlar.
Gerek yok. Kasa kalitesi direk çöp.