Neden böyle oluyor anlamıyorum cidden arkadaşlar. Kırk yılda bir doğru düzgün birini buldum diyorum o da böyle zor bir insan çıkıyor. Üzülüyorum haliyle. Daha önceki konularımdan beni tanıyorsanız demek istediğim daha anlamlı gelecektir.

Sürekli başıma gelen şey... Ben olsam verirdim ama öyle çok paranoyak, panelciler evime 4000 lahmacun söyler mi acaba diye kafanda kuruyorsan al 30TL'ye zimbabwe sanal numarası oradan konuş, ben öyle yapıyorum.

Arkadaşlar selam. Birkaç gün önce biriyle tanıştım sanaldan. Her neyse, özetle anlatmak gerekirse, benden numaramı istiyor kız. Ben de daha birkaç gün olduğu ve sanal olduğu için vermek istemedim.
Ayrıca geçmişte olan sevgilime numaramı verdiğimde, kafamda kurdum da durdum (kötü anlamda). Yani özetle OKB'si olan biri için başka birine numara vermek zor benim için. Sizce bu anormal bir şey mi? Yani numaramı vermeli miyim? Akıl danışmasına ihtiyacım var.

Verme, ben sanaldan 1 kişiye numaramı verdim, 5 yıldır arkadaşız ve onun da tam adresini ve tam adını soyadını biliyorum. Trendyol'unu da ekran açmıştı, yalan olma şansı yok :D harbi kaliteli arkadaştı fakat arayıp yazmıyor son dönemde. İşi falan var sanırım.

Çocuklar yapmayın şöyle şeyler. Sosyalleşme ihtiyacınızı olabildiğince yüz yüze ve gerçek insanlarla gidermeye çalışın. Sanal dünya bir sahtelik. Ne olacağı hiç belli olmuyor. Size gerek psikolojik gerekse de fiziksel zarar verme niyetinde olan birileri de olabilir. Kendinizi her fırsatta koruyun.

Çok çok güvenmeniz lazımdır. Günümüzde zor yani.
Benim bir arkadaşım vardı. Metin2'de iyi çarımı ona verirdim, o bana güzel itemler verirdi. Her bir oyun eşyamızı ortaklaşa kullanırdık. 3 yıl falan oyun oynadık sonra internetim gidince arkadaşımı bulamadım bir daha :D. Telefonum da yoktu. Yalan oldu.