DeadlyMania7 122

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Benim alışkanlığımdır, formattan sonra animasyonları ve pagefile.sys'i kapatırım. Son dönemde 2 defa CS 2'de sorun yaşadım bu pagefile'da. 32 GB RAM olmasına rağmen pagefile açmadan oyuna giremiyorum, sürekli hata veriyor. Disk ve RAM havuzu düşük şeklinde uyarı alıyorum. Şimdilik pagefile dosyasını kullanmadığım diskin yedek kısmında 6 GB'a yakın atadım; bu disk bölümünü kendi arşivlerim için kullanıyorum. Bu ayarı açık bırakmak ne kadar mantıklı? Kapatmak daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatınızın en mantıksız harekerlerinden birinden dönmek kadar mantıklı. Bellek hiyerarşisinin olmazsa olmaz olması gereken bir parçasıdır.

Disk ömrüne pek bir şey yaptığını sanmıyorum. Çünkü kendisi inanılmaz yavaş kalıyor ve bu yüzden sanıldığı kadar aktif kullanılmıyor.Normal kullanıcı için işletim sisteminin yüklü olduğu diske yazılan geçici dosyalar kesinlikle daha fazladır.

Satın alma tarihlerini hatırlamıyorum ama durum bu. 250 GB olan 2019, diğeri 2020 yılında falan alındı. Eski mesajlarımda zaman belirtmişimdir, çok merak eden bulabilir. 1 TB olanda 24 GB sanal bellek var. Hatta üstüne geri yükleme noktası zımbırtısı da var. Çalışma saati neden öyle emin değilim. Geceleri 1 TB olana yazan torrenttendir diye düşünüyorum.

Bütün torrent indirmeleri onda. IDM ile sağdan soldan parçalı bulutlu, nispeten büyük zımbırtılar onda. Oyun kurulumlarI onda. Yine de fark ortada.

1790429036887.webp
1790429044656.webp

Abi Windows hiçbir zaman kararlı çalışamıyor sorun orada 😂

SSD ömrü için sorun olabilir.

SSD de değil HDD'ye atadım.

Hayatınızın en mantıksız harekerlerinden birinden dönmek kadar mantıklı. Bellek hiyerarşisinin olmazsa olmaz olması gereken bir parçasıdır.

Disk ömrüne pek bir şey yaptığını sanmıyorum. Çünkü kendisi inanılmaz yavaş kalıyor ve bu yüzden sanıldığı kadar aktif kullanılmıyor. Normal kullanıcı için işletim sisteminin yüklü olduğu diske yazılan geçici dosyalar kesinlikle daha fazladır.

Satın alma tarihlerini hatırlamıyorum ama durum bu. 250 GB olan 2019, diğeri 2020 yılında falan alındı. Eski mesajlarımda zaman belirtmişimdir, çok merak eden bulabilir. 1 TB olanda 24 GB sanal bellek var. Hatta üstüne geri yükleme noktası zımbırtısı da var. Çalışma saati neden öyle emin değilim. Geceleri 1 TB olana yazan torrenttendir diye düşünüyorum.

Bütün Torrent indirmeleri onda. IDM ile sağdan soldan parçalı bulutlu, nispeten büyük zımbırtılar onda. Oyun kurulumlarI onda. Yine de fark ortada.

Hocam önceden 40 GB RAM kullanıyordum hani bu yeter sanal RAM gereksiz diye düşünüyordum şimdi 32 kullanıyorum ama hala çoğu boşta. Normal RAM boştayken niye boş yere daha yavaş olan diske yazar ki. SSD değil bir de HDD'ye atıyorum SSDlerin sağlık düşmesin diye.