Sparrow
Uzman
Sanal gerçeklik ilk duyurulduğu vakitler oldukça popüler ve ilgi çeken bir konuydu. Günümüzde ise sanki artık adını az duyuyoruz ve pek de gelişmiyor gibi. Sizce unutuldu mu yoksa hala gelişmeye devam ediyor mu?
Unutulmadı. Sadece çok bir özelliği olmadığı için veya birçok oyun tarafından desteklenmediği için alınmıyor.Sanal gerçeklik ilk duyurulduğu vakitler oldukça popüler ve ilgi çeken bir konuydu. Günümüzde ise sanki artık adını az duyuyoruz ve pek de gelişmiyor gibi. Sizce unutuldu mu yoksa hala gelişmeye devam ediyor mu?
Meta Quest 3 almıştım yazın. 1 ay kullandım şuan nadiren kullanıyorum. Ufak bir heves için çok para vermeye değmez.Sıkıcı olduğunu için, şimdi gidip bir VR gözlük alsan 15K falan. İçindeki oyunlar en fazla 1 ay falan oynarsın sonra sıkılırsın, o yüzden insanlar çok tercih etmiyor.
İşte o yüzden tercih edilmiyor eğer diğer ev konsonları gibi geniş bir kütüphanesi olsaydı tercih edilirdiMeta Quest 3 almıştım yazın. 1 ay kullandım şuan nadiren kullanıyorum. Ufak bir heves için çok para vermeye değmez.
Sanal gerçeklk yatırım yapılsa çok para kazandırabilecek bir sektör olabilir. Half-Life Alyx çıkacağı zaman Valve ındex stokları tükenmişti. Ayrıca oyununda 1 milyon sattığı söyleniyordu. Bir sanal gerçeklik oyunu için 1 milyon güzel bir satış.