Sparrow

Uzman
Yer
Ankara, Türkiye
Sanal gerçeklik ilk duyurulduğu vakitler oldukça popüler ve ilgi çeken bir konuydu. Günümüzde ise sanki artık adını az duyuyoruz ve pek de gelişmiyor gibi. Sizce unutuldu mu yoksa hala gelişmeye devam ediyor mu?

Sanal gerçeklik ilk duyurulduğu vakitler oldukça popüler ve ilgi çeken bir konuydu. Günümüzde ise sanki artık adını az duyuyoruz ve pek de gelişmiyor gibi. Sizce unutuldu mu yoksa hala gelişmeye devam ediyor mu?
Unutulmadı. Sadece çok bir özelliği olmadığı için veya birçok oyun tarafından desteklenmediği için alınmıyor.

Sıkıcı olduğunu için, şimdi gidip bir VR gözlük alsan 15K falan. İçindeki oyunlar en fazla 1 ay falan oynarsın sonra sıkılırsın, o yüzden insanlar çok tercih etmiyor.

Sıkıcı olduğunu için, şimdi gidip bir VR gözlük alsan 15K falan. İçindeki oyunlar en fazla 1 ay falan oynarsın sonra sıkılırsın, o yüzden insanlar çok tercih etmiyor.
Meta Quest 3 almıştım yazın. 1 ay kullandım şuan nadiren kullanıyorum. Ufak bir heves için çok para vermeye değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı bir donanım kullanıcısı az. Firmalar da oyun çıkarıp yatırım yapmıyor bu yüzden.

Koşmak için ayrı donanım almak gerekiyor eve kolayca kurulabilen bir şey de değil. Sağı solu kırma riski var.

Bence aktivite gerektirdiği için kullanıcılar bununla mı uğraşıcam diye geri çekiliyorlar. Oturarak, yaylanarak oynadıkları konsollar verken bir insan neden ayağa kalkıp zıplayıp yön değiştirip dursun.

Sanal gerçeklk yatırım yapılsa çok para kazandırabilecek bir sektör olabilir. Half life Alyx çıkacağı zaman Valve Index stokları tükenmişti. Ayrıca oyununda 1 milyon sattığı söyleniyordu. Bir sanal gerçeklik oyunu için 1 milyon güzel bir satış.

Sanal gerçeklk yatırım yapılsa çok para kazandırabilecek bir sektör olabilir. Half-Life Alyx çıkacağı zaman Valve ındex stokları tükenmişti. Ayrıca oyununda 1 milyon sattığı söyleniyordu. Bir sanal gerçeklik oyunu için 1 milyon güzel bir satış.

Bir öğretmen canlı ders de Half-Life Alyx de ders anlatıyordu oyunda kalemi almış çiziyordu. :hehehe: