Uranos

Üstün
Yer
Adana
Reddit'ten bir kızla tanıştım, bayağı samimi olduk. Instagram'dan takipleşmeye başladık, o İstanbul Anadolu yakasında yaşıyor ben Adana'da yaşıyorum. Yazın yanına gideceğim buluşmaya, o zamana kadar sanaldan nasıl vakit geçirebiliriz? Sabah akşam konuşuyoruz zaten, bir CS 2 oynama planımız var. Başka neler önerirsiniz? Saçma sapan +18 öneriler vermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'ten bir kızla tanıştım, bayağı samimi olduk. Instagram'dan takipleşmeye başladık, o İstanbul Anadolu yakasında yaşıyor ben Adana'da yaşıyorum. Yazın yanına gideceğim buluşmaya, o zamana kadar sanaldan nasıl vakit geçirebiliriz? Sabah akşam konuşuyoruz zaten, bir CS 2 oynama planımız var. Başka neler önerirsiniz? Saçma sapan +18 öneriler vermeyin lütfen.
Sohbet?

Vallaha hocam şahsi düşüncem ve deneyimlerim sanaldan ilişki olmaz diyor.
Ama siz bilirsiniz tabii, mutluluklar dilerim.

Onu uyarabiliriz ama o zaman filmin tadı kaçar.

Coop oyunlar oynamak ya da watchtogetherdan beraber bir şeyler izlemek dışında çok da bir şey yok gibi.

En fazla sanalda oyun falan oynarsın. Ümidini kırmak istemem. Sanal ilişki çok yürümüyor. İyi ilişki için gerçek hayatta bir kızla tanışmak şart.