enaj

Uzman
Merhaba. ASUS ROG Pelta kulaklığı alacağım ama kararsız kaldım. Site güvenilir mi, değil mi bilmiyorum. Bir sorun olduğunda destek sağlıyorlar mı, destekleri ne kadar iyi onu düşünüyorum ve sanırsam ASUS'un bir kampanyası vardı 2.000 TL cashback Sanalmarketim'de geçerli mi bilmiyorum.

Çok eski köklü bir firmadır, Eternal bilgisayarı eskiler bilir. Hâlâ aktif olduklarını bilmiyordum. Eğer saydığım firmalar aktif ise Bizdehesapli, Webdenal, Netsiparis, İnventus gibi siteler çok eski iyi firmalardır.

Güvenilir. Yılların sitesi.

Bildiğim kadarıyla da ürünü almanız yeterli, aldığınız yer fark etmiyor. Tabii doğru biliyorsam.

ASUS'un sitesinde görmüştüm ve Akakçe'de, n11, Hepsiburada üzerinden Eternal satıyor. Kendi sitelerine girdiğimde daha uygun fiyat gözüküyor. Siteyi ilk defa duyduğum için normal olarak bir güvenemedim. Desteği nasıl bilmiyorum vs.
1778500994454.webp

çok eski köklü bir firmadır, Eternal bilgisayarı eskiler bilir. Hâlâ aktif olduklarını bilmiyordum. Eğer saydığım firmalar aktif ise bizdehesapli, webdenal, netsiparis, inventus gibi siteler çok eski iyi firmalardır.
Asusun sitesine gördüm ve en uygun şuan Eternal satıyor.
1778501079905.webp

sanalmarketim üzerinden sipariş verdim.

Son düzenleme:
ASUS'un sitesinde görmüştüm ve Akakçe'de, n11, Hepsiburada üzerinden Eternal satıyor. Kendi sitelerine girdiğimde daha uygun fiyat gözüküyor. Siteyi ilk defa duyduğum için normal olarak bir güvenemedim. Desteği nasıl bilmiyorum vs.
Eki Görüntüle 248256

Asusun sitesine gördüm ve en uygun şuan Eternal satıyor.
Eki Görüntüle 248257

sanalmarketim üzerinden sipariş verdim.
Kampanyaya katılmak için illa kendi sitesinden mi almamız gerekiyor? n11 gibi platformlardan yine bu satıcı olacak şekilde alırsak kabul olur mu? Bilginiz var mı acaba?