Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
En iyisi bilgisayardan test edin siz bence.
Dediğim gibi bilgisayardan test edemem.

CPDT kullananabilirsiniz.
Test ettim. Samsung A14 cihazda yazma hızı 32MB, okuma hızı 76MB çıktı.

Ayrıca SanDisk Memorty Zone indirdim cihaza. Kart unknown device olarak görünüyordu. Find device diyip kartı seçince düzeldi. Şu an sorun yok gibi görünüyor. Okuma yazma değerleri biraz şüphe çekmişti ama muhtemelen benim telefonumun yavaşlığından dolayı oldu.

Yine eklemek istiyorum. Ürün muhtemelen sahte. Satıcının bu ürünün yorumlarına girdiğimde insanlar sahte olduğunu söylemiş.

1744296023834.webp

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam, ürünü iade etmenizi tavsiye ediyorum. Eğer ürünü tekrar satın almak isterseniz Hepsiburada'nın kendisi ürünü satıyorsa oradan alın hocam.
Sağ olun hocam. Yarın kurye adresime gelecek. İade edeceğim. 2 gün içinde sahte olup olmadığı belli olacak zaten. Ona göre de iade alacaklar. Sahte olduğu ile alakalı konu açarım belki.

Dediğim gibi bilgisayardan test edemem.

Test ettim. Samsung A14 cihazda yazma hızı 32MB, okuma hızı 76MB çıktı.

Ayrıca SanDisk Memorty Zone indirdim cihaza. Kart unknown device olarak görünüyordu. Find device diyip kartı seçince düzeldi. Şu an sorun yok gibi görünüyor. Okuma yazma değerleri biraz şüphe çekmişti ama muhtemelen benim telefonumun yavaşlığından dolayı oldu.

Yine eklemek istiyorum. Ürün muhtemelen sahte. Satıcının bu ürünün yorumlarına girdiğimde insanlar sahte olduğunu söylemiş.

Eki Görüntüle 139465
Pardon, görmemişim orada yazdığınızı

Artı -1 Eksi