Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Sanırım Windows 11 yüzünden Windows 10'a geri dönmek zorunda kalacağım. Sürekli saçma sapan güncelleme hataları, gereksiz bir ton uygulama, bilgisayarın kapanmasının 4 iş günü sürmesinin etkenleri var. Ne yazık ki Valorant oynadığım için Fedora'ya dönemiyorum.

Windows 11 LTSC 2024 deneyin. Klasik Pro sürümü için bayağı bir debloat yapmanız gerekiyor. LTSC sürümü daha kullanılabilir bir sürüm ve muhtemelen bahsettiğiniz sorunları yaşamazsınız.

Sanırım Windows 11 yüzünden Windows 10'a geri dönmek zorunda kalacağım. Sürekli saçma sapan güncelleme hataları, gereksiz bir ton uygulama, bilgisayarın kapanmasının 4 iş günü sürmesinin etkenleri var. Ne yazık ki Valorant oynadığım için Fedora'ya dönemiyorum.
en iyisini yaparsın, eski online oyunlar örneğin ikv gibi online mmorpg oyunlarda da bağlantı kopma ve kasma sorunu oluyormuş. en azından kafan rahatlar. ancak yeni güncellemeleri alma bence.

Bu sorunlar nasıl sadece sizlerde oluyor? Windows'u keşfettim keşfedeli. Mavi ekrandan başka bir hata almadım. Her zaman yaşanan bir hata değil. Ben her güncelleme geldiği zaman güncellemek için can atıyorum. Sadece başlat menüsünü sevmedim. Eski haline döndüremiyoruz sanırım.

1773595479224.webp

Lanet olası bilgisayarı yeni açabildim ve explorer halen ortada yok. Brave'in açılması 5 dakika sürdü.
Gereksiz uygulamaları debloat aracıyla kaldırabilirsiniz. 10'da da var maalesef. Klasik Windows. Dualboot ile Valorant oynayacaginiz zaman Windows'a gececeginiz, onun dışında Linux kullanacağınız bir ortam yapabilirsiniz.
Yeterli diskim olmadığı için dualboot yapamıyorum.
Windows'unuz da bozuk olabilir ayrıca. Güncelleme hataları yaşamanız ve yeniden başlatmanın uzun sürmesi normal değil. Temiz kurulum denediniz mi? Denediyseniz en son ne zaman denediniz? Ne kadar sürüyor yeniden başlatmak? Sistem detaylarınız nedir?
Sanırım bozuk. Yaklaşık 6 ay önce temiz kurulum yaptım.