Sanırım Windows 11 yüzünden Windows 10'a geri dönmek zorunda kalacağım. Sürekli saçma sapan güncelleme hataları, gereksiz bir ton uygulama, bilgisayarın kapanmasının 4 iş günü sürmesinin etkenleri var. Ne yazık ki Valorant oynadığım için Fedora'ya dönemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Gereksiz uygulamaları debloat aracıyla kaldırabilirsiniz. 10'da da var maalesef. Klasik Windows. Dualboot ile Valorant oynayacaginiz zaman Windows'a gececeginiz, onun dışında Linux kullanacağınız bir ortam yapabilirsiniz.
Windows'unuz da bozuk olabilir ayrıca. Güncelleme hataları yaşamanız ve yeniden başlatmanın uzun sürmesi normal değil. Temiz kurulum denediniz mi? Denediyseniz en son ne zaman denediniz? Ne kadar sürüyor yeniden başlatmak? Sistem detaylarınız nedir?
alkolsuzbar
Uzman
en iyisini yaparsın, eski online oyunlar örneğin ikv gibi online mmorpg oyunlarda da bağlantı kopma ve kasma sorunu oluyormuş. en azından kafan rahatlar. ancak yeni güncellemeleri alma bence.Sanırım Windows 11 yüzünden Windows 10'a geri dönmek zorunda kalacağım. Sürekli saçma sapan güncelleme hataları, gereksiz bir ton uygulama, bilgisayarın kapanmasının 4 iş günü sürmesinin etkenleri var. Ne yazık ki Valorant oynadığım için Fedora'ya dönemiyorum.
Bu sorunlar nasıl sadece sizlerde oluyor? Windows'u keşfettim keşfedeli. Mavi ekrandan başka bir hata almadım. Her zaman yaşanan bir hata değil. Ben her güncelleme geldiği zaman güncellemek için can atıyorum. Sadece başlat menüsünü sevmedim. Eski haline döndüremiyoruz sanırım.
Lanet olası bilgisayarı yeni açabildim ve explorer halen ortada yok. Brave'in açılması 5 dakika sürdü.
Yeterli diskim olmadığı için dualboot yapamıyorum.Gereksiz uygulamaları debloat aracıyla kaldırabilirsiniz. 10'da da var maalesef. Klasik Windows. Dualboot ile Valorant oynayacaginiz zaman Windows'a gececeginiz, onun dışında Linux kullanacağınız bir ortam yapabilirsiniz.
Sanırım bozuk. Yaklaşık 6 ay önce temiz kurulum yaptım.Windows'unuz da bozuk olabilir ayrıca. Güncelleme hataları yaşamanız ve yeniden başlatmanın uzun sürmesi normal değil. Temiz kurulum denediniz mi? Denediyseniz en son ne zaman denediniz? Ne kadar sürüyor yeniden başlatmak? Sistem detaylarınız nedir?
11 LTSC veya 10 Pro kuracağım az sonra.
johan liebert
Becerikli
11 LTSC kullanabilirsiniz bende onu kullanıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-