Windows 10 Pro'yu yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve Microsoft Store'u tam ekrana alınca çökmesi dışında bir problem yaşamıyorum. O sorunu da uygulamayı yarım ekranda kullanarak çözdüm :P. Hatta Store güncellemesiyle düzeltilmiş sanırım, tam ekranda şu an çalıştığını fark ettim.

Windows 10'un akıcılığından ve tepkiselliğini sevdiğim için bir süre daha kullanacağım. Uzatılmış güvenlik güncellemelerine de kaydoldum ve çatır çatır kullanıyorum. Biraz tercih ve konfor meselesi. Bundan daha önce LTSC kullanmıştım ve bazı konularda konforlu hissetmediğim için normal versiyona geri döndüğümü belirtmiştim. LTSC'den direkt Windows 10 Pro sürümüne geçince kafam rahatladı, sürücü güncelleştirmelerini de aldığım için dilim yanmadı. Gönlünüzde 10'a geçmek varsa geçin gitsin, hiçbir şey kaybetmiyorsunuz.

Bu sorunlar nasıl sadece sizlerde oluyor? Windows'u keşfettim keşfedeli. Mavi ekrandan başka bir hata almadım. Her zaman yaşanan bir hata değil. Ben her güncelleme geldiği zaman güncellemek için can atıyorum. Sadece başlat menüsünü sevmedim. Eski haline döndüremiyoruz sanırım.

Eki Görüntüle 233263
Bu konu ile bağlantısız başlat menüsü için StartAllBack kullanmanızı öneririm. Performansta hiçbir düşüş olmuyor en azından ben hissetmedim ki Windows 11 kullandığınızdan sisteminiz de muhtemelen iyidir.

Onun dışında -konu sahibi için bunu diyeceğim- Windows 11'in ya da Windows 10'un LTSC sürümlerini kullanın derim. Sırf Valorant için Windows'taysanız bi' arkadaşın dediği gibi çiftli kurulum(dual boot) yapabilirsiniz.