Ben artık siyaseti takip etmeyi Sırrı'nın cenazesinden sonra olanları gördüğümde bıraktım. Belki de sırf bunu dediğim için çokça beğenmedim emojisi atılacak bana ancak ülke siyaseti kişiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Eski hayatımda yani siyaseti aktif olarak takip ederken bunları gördükten sonra sinirlenip öfkelenip hayatıma aynen devam ediyordum şimdi takip etmeyi büyük oranda bıraktım hâlen aynen devam ediyorum. En azından eskisi kadar kafaya takmıyorum.
"Siyasetle ilgilenmeyeyim biraz da şununla ilgineyim dediğiniz ne varsa gelip onu da yok edecekler" gönderisine gönderme yapıp bana yanıt vereceklere de şunu sormak istiyorum: Siyasetle ilgilendiğinizde o ilgilendiğiniz şeyler yasaklanmıyor mu? Canınızı daha az mı yakıyor, yoksa hâlen iktidarın halkı umursayıp eleştirileri dikkate aldığını mı düşünüyorsunuz? Oyun yasası binlerce tvite rağmen geçti işte. 19 Mart eylemleri bizzat muhalefet eliyle sönümlendi. İçeri atılan gençlere adam akıllı sahip çıkılmadı.
Bilmiyorum fikrimi değiştiririm belki ileride ancak şu an fikirlerim bunlar. Umarım fikrim değişir.